Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Яхтен туризъм от пристанище Балчик

Търсене в блога

Какво представлява яхтеният туризъм?

Яхтингът позволява да изследвате нови места, да откривате нови неща и да се потапяте в различни култури. Той е изключително подходящ за хора, които са запалени по круизите, пътуването и елегантния начин на живот. 

Защо е специален яхтеният туризъм?
Може би най – интересната форма на туризъм е яхтеният. Това произтича от факта, че Вие не само посещавате много екзотични дестинации, към които проявявате интерес, но и ползвате един от най – романтичните видове транспорт. 

Яхтеният туризъм е популярен, защото...​Яхтинг туризмът е префкетната семейна почивка, защото осигурява много неща в едно. Обикновено при офертите за разходки с яхта, се включват възможности за водни екстремни спортове, плуване, възможност за посещение на красиви местенца и други забавни дейности. При яхтинг туризма може да получите голямо разнообразие от преживянания. Яхтите са чудесен начин да оползотворите времето си. Разходките с яхта с роднини или приятели означават едно добре инвестирано време. Какъв по – добър начин – от това да прекарате свободното си време в забавление с близки хора, наслаждавайки се на красиви гледки и големи приключения. Освен всичко те придават чувство за уединение. Яхтингът Ви отдалечава от хаоса на заобикалящия ни свят, а и вече е лесно достъпен.

Предлагат се различни видове яхти
В това число моторни яхти, луксозни ветроходни яхти, мега яхти и др. В Балчик имате възможност да се възползвате от разходка с моторна или с ветроходна яхта. И двете изживявания обаче наистина си заслужават. ​

Пристанище Балчик е от най – автентичните в България. Пристанището има собствен живот, но и се слива с градската обстановка, сгушените къщички и крайбрежните хотели. Атмосферата на пристанището е наистина уникална – ресторанти, кафенета и добра музика съпътстват пристигането на луксозни яхти и моторни лодки. 

Възможностите за невероятни изживявания са много. Може да се снимате на воля в Двореца, да си купите риба от местните рибари, да се насладите на уникалния италиански ресторант El Simpatico или отпивайки шампанско на някой нощен бар, да наблюдавате впечатляващите светлини по крайбрежието. Също така може да се насладите на романтична разходка с яхта до Албена, Златни пясъци, Кранево или приказния нос Калиакра. Разходките с яхти, често се комбинират и с разходка до едни от най – красивите голф игрища, които се намират в близост до Балчик. Ако не Ви е до голф, може да се насладите на разхлаждащ следобед на борда на луксозна моторна яхта, а след това – разбира се вечеря на яхта в открито море. ​Какво по-хубаво от това за следващата Ви лятна почивка?


 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..