Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Седем отлични дейности за тиймбилдинг, които са подходящи за яхта

Търсене в блога

Събитията, предназначени да изграждат и сплотяват екипа, имат доказан опит, подкрепен от проучвания за повишаване на производителността. Най – добрите тиймбилдинги се създават с конкретни цели, които са обвързани със слабостите на екипа, който събитието е предназначено да подобри. Кои дейности за изграждане на екипа действат най – добре на яхта? Нашият отговор е: Много!

Тук са само някои от дейностите, които се вписват доста добре в нашите представи за тиймбилдинг на яхта.

Предизвикателство „Каквото имаш“

Дайте на екипите конкретен проект и еднакви принадлежности, които да използват за да завършат проекта. Използвайки само това, което е на разположение, те се конкурират помежду си, за да постигнат максимално добри резултати. Упражнението насърчава екипното творческо решаване на проблеми, като крайна цел е забавлението

Набележете проблем за решаване

Преди пътуването, предварително обособените групи от хора избират проблем, чието решаване смятат, че изисква креативност от тяхна страна. По време на тиймбилдинга, никой не може да работи по проблема, който сам е сътворил. Те трябва да се разменят. Подобна творческа стмосфера често води по – добри решения. 

Тест

Членовете на екипа предварително провеждат тест за личностни качества. По време на тиймбилдинга на яхта, човек, който е запознат с резултатите, организира ролеви игри, които да подпомогнат разбирането от оценката на всеки човек. Целта е да се постигне по – голямо разбиране за това какво мотивира (или демотивира) членовете на екипа, като подобри междуличностните отношения. 

„Покажи и кажи“

Повечето хора имат интересни хобита или каузи, които изпълват живота им извън работа. Нека всички си изберат поне една дейност, за която да разкажат или демонстрират, ако е необходимо по време на пътуването. Това упражнение ще разбие ледовете дори и в дългогодишните екипи. 

Логически задачи

Тъй като местата за криене на една яхта са ограничени, то може да си поиграете на загадки за ума. Можете да „скриете“ части от пъзел или малки насочващи бележки, чието решаване изисква логическо мислене. Съсредоточете тези предизвикателства върху темите на вашата среща и проблемите, които сте предвидили за решаване. 

Обща цел 

Има много начини да предизвикате екипите да създадат нещо заедно за определено време. Един от тях е като ги накарате да построят нещо от лего например – просто е. Целта е не толкова да се завърши проекта, колкото да се научат да сътрудничат помежду си хора с различни мнения, а интровертите да получат зелена светлина за действие. 

Игри

Игрите на асоциации са изключително подходящи за тиймбилдинги и ще доведат до ефекта от предизвикателствата. Също може да играете на „Кой съм аз?“ На малки листчета пишете името или професията на някой известен човек. Залепете тези листчета на челото или гърба на член от екипа така, че той да не може да го вижда. Нека цялата група заедно търси път един към друг, опитвайки се да стигне до решение. 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..