Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Защо тиймбилдингът на лодка е препоръчителен?

Търсене в блога

Идеи за тиймбилдинг на лодка по Северното Черноморие

Срещите извън офиса са ценни поради множество причини, вкючително факта, че те помагат на всички колективно да натиснат бутона за рестартиране, докато са далеч от нещата, които ги разсейват на работното място. Вие и Вашият екип може да изградите силни връзки помежду си и да откриете неподозирани лидерски качества чрез активности в открито море – влючително състезания по ветроходство или яхтинг (всички с помощта на професионални мореплаватели, разбира се.

Ето петте най – важни причини, поради които смятаме, че Вие и Вашият екип трябва да планирате следващият тиймбилдинг на яхта:

Увеличава комуникативните умения на Вашият екип

Когато всички са поставени в непознати условия и среда, преминаването от точка А до точка Б е свързано само и единствено с комуникация. Успешното плаване ще зависи от пряката, честна и ефективна комуникация между капитана и неговия екипаж. Вашият екип има нужда от по – задълбочена работа по въпроса с общуването? Накарайте всеки служител да поеме ролята на капитан и да ръководи екипа – това ще внесе чувство на удовлетвореност у членовете и ще ги отвори един към друг. Популярна опция е мениджърът да не поема ролята на капитан, а вместо това да отстъпи правото си на останалите да издават заповеди. Обръщането на ролите е важно за изграждането на тяхната увереност. 

Насърчава чувството за здравословна конкуренция между колегите/екипажа си 

Щипка съревнователски дух е чудесен начин екипът Ви да се съсредоточи върху работа над по – голямата картина. Насърчете леко конкуренцията сред колегите си като участвате в приятелски състезания по ветроходство.

Създава синергия

Успешното плаване в открито море е плод на съвместна работа. Всички промени на лодката ще изискват общото съсредоточаване върху проблема. Всеки член от отбора трябва да изиграе своята роля, в противен случай целият екип рискува да се провали.

Плаването е за всички

За разходка с яхта не се изискват специални умения или атлетични способности. Всички, които имат желание са добре дошли на борда. Ветроходството и разходката с лодка дават право на членовете на Вашият екип да участват повече или по – малко в общите дейности. Тоест те избират своето темпо. В крайна сметка качественото и продуктивно забавление е крайната цел на това приключение, а релаксацията ще извлече най – доброто от всеки. 

Дава усещане за принадлежност

Отпразнувайте постигнатото. След ден в открито море, Вашият екип ще се гордее със своите постижения и новопридобитите лидерски умения, които са открили. Прекарайте вечерта в забавления, отпивайки шампанско на фона на страхотен залез и музика. 
Работата с хора и сплотяването на екипа са далеч по – запомнящи се, когато сте заедно на яхта в морето


 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..