Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Почувствайте българското гостоприемство в комплекс Свети Георги, гр. Каварна

Търсене в блога

Комплекс „Свети Георги“, Каварна

Комплекс „ Свети Георги“ е разположен в началото на град Каварна, в местността „ Старите лозя“. Комплексът е носител на Златен приз „Най-добър морски комплекс за 2015 година“ на списание „Туризъм и отдих“.  Мястото предлага много приятна, спокойна и битова атмосфера за почивка и разходки, а плажът и центърът на града са на няколко минути от комплекса.

Комплекс „ Свети Георги“ предлага на гостите си различни стаи за настаняване в битов стил,  всяка от които със собствен санитарен възел, климатик, Wi-Fi и TV .  Няма да останете разочаровани, ако организирате тук Вашето зелено училище, детски лагер, семинар, обучение или пък фирмено или семейно тържество. За Вашите фирмени събития, комплексът е осигурил конферентна зала с 30 места, мултимедия, екран и флипчарт. Комплексът организира също красиви сватби с изнесен ритуал на брега на морето, които ще оставят незабравими спомени от най-специалния Ви ден.

 „Традицията е жива и трябва да продължи“

Механа „Свети Георги“ е мястото, където ще се порадвате на автентична и уютна атмосфера, вкусни български гозби и народни ритми. Тази механа е притегателна сила за истинските ценители на българското. Вкусните традиционни български гозби, приготвени по рецептите на нашите баби, морските специалитети от прясно уловена риба, домашната ракийка и виното от старите бъчви, са само част от нещата, които ще ви накарат да усетите домашния уют и истинското българско гостоприемство. Кулинарните изкушения на механата се приготвят изключително и само от пресни продукти, свежи сезонни плодове, зеленчуци и подправки. За организиране на Вашите тържества, ще се погрижи екип от професионалисти, който ще Ви помогне в организацията и избора на менюто, така че да останете максимално удовлетворени и да запазите един страхотен спомен.

Идеи за Вашето свободно време в Каварна.

Град Каварна е известен като столицата на рок музиката и традиционно всяка година през лятото тук се провежда легендарният „Kavarna Festival”, в който взимат участие както български, така и групи на световно ниво. Времето си тук можете да оползотворите, като посетите различни забележителности. В района се намират Архитектурния резерват „Яйлата“, невероятно красивият залив „Болата“ и нос „Калиакра“. Недалеч, в Балчик, можете да разгледате Двореца на румънската кралица Мария и Ботаническата градина. Тези, които кипят от енергия и се чудят къде да я изразходват, могат да посетят голф игрищата Black Sea Rama Golf, Thracian Gliffs и Lighthouse Golf. А любителите на по-екстремни забавления,могат да поиграят пейнтбол на открито или закрито в гр. Шабла, който се намира недалеч от Каварна.

В комплекса можете да поиграете тенис на маса или да наемете велосипед под наем. Домакините не са забравили за децата - за тях в градината е разположен детски кът с пързалка, пясъчник, баскетболен кош, люлка и катерушка.

Холистичен център

Комплекс „Свети Георги“ работи в сътрудничество със Специализирана болница за рехабилитация „Тузлата“. Тук са съчетани по уникален и неповторим начин климатични и физикогеографски дадености, които осигуряват най- добрите условия за лечение на различни заболявания. Основния ресурс, който се използва терапията и рехабилитацията на пациентите е лечебната кал, която действа благоприятно на организма. Холистичния център предлага биоскенер- квантов анализатор, програми за детоксикация, лечение с природни физикални фактори, източни лечебни техники и масажи, мануална терапия, колагенова терапия GUNA, здравословно хранене, биологично активни хранителни добавки и физиологична козметика.

Почувствайте българско гостоприемство в комплекс „Свети Георги“

 Домашен уют, битова атмосфера и вкусни български ястия – в комплекс „Свети Георги“, гр. Каварна. Ако желаете да прекарате почивката си в спокойна и битова атмосфера, сред домашен уют и вкусни български гозби, комплекс Свети Георги може да ви предложи всичко това. Тук ще отпочинете в истинския смисъл на думата, очите Ви ще се насладят на красивата природа, а умът ви ще се освободи от всички грижи и проблеми. Усетете българското гостоприемство в комплекс Свети Георги и заменете напрегнатото ежедневие с безгрижна и приятна релаксация.

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..