Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Как да направите необичайно и вълнуващо предложение за брак

Търсене в блога

Нестандартни идеи за предложения за брак

 

Когато двама души са силно влюбени идва момент, в който, връзката им минава на следващи по-сериозни и задълбочени етапи. Пример за това са – съвместно съжителство или най-сериозната стъпка БРАК. Това е една много важна и вълнуваща стъпка в живота и на двамата партньори, която изисква смелост и решителност – най-вече от страната на мъжа.

Казват, че начинът, по който един мъж ще поиска ръката на своята любима, трябва да бъде необичаен и много специален. Всички сме гледали как се случват нещата по филмите: романтична вечеря – пръстен в десерта и заживели щастливо до краят на дните си. Или пък силен дъжд и двамата влюбени мокри до уши, мъжът пада на коляно и дава диамантен пръстен на любимата си, смесицата от сълзите й и дъжда се сливат, но тя щастливо отговаря със заветното ДА!

В истинския живот обаче сценарият изобщо не изглежда по този начин и не може винаги да бъде следван. Съществува вероятност перфектният план да се обърка, а друг път бъдещият младоженец да се вдъхнови и да импровизира.

На всички са ни познати обичайните предложения за брак, ето и някои от тях:

 • Екскурзия в „градът на любовта“ -  Париж и предложение под или на последния етаж на Айфеловата кула
 • В Рим – пред фонтана „Ди Треви“
 • 14 февруари – Денят на влюбените
 • Коледа или Нова година
 • На рождения ден на бъдещата булка и др.

Всички сте чували или били свидетели на такова обичайно предложение за брак, а дестинациите са повече от „банални“.

 

Ето и някои необичайни и впечатляващи предложения за брак:

 

 • Карикатура – Предварително поръчайте на карикатурист, който рисува на улицата да ви направи картина, на която мъжът е паднал на колене и предлага брак на своята любима. Това наистина ще впечатли вашата половинка, ще остане без дъх и без колебание ще отговори с най-чаканото „Да“! Поставете карикатурата в рамка и я сложете на видно място. Нека този миг бъде запечатан освен в съзнанието, а и в колекцията ви със спомени.

 

 • ФилмПредложение, направено, като филм. Поканете любимата си на кино, за да гледате премиерата на някой много чакан от вас филм. Вие предварително сте организирали нещата, направили сте късометражно видео, завършващо с предложение за брак. Изненада, както за вашата половинка, така и за останалите хора в салона. Разбира се, че след невероятната изненада, ще изгледате и въпросният филм, за който сте дошли. Предложение, за което дори и известни режисьори биха ви завидели.

 • МагияПредложение с магическо шоу. Отидете на магическо представление, в което вие имате предварителна уговорка с илюзиониста. В края на шоуто, вашата бъдеща съпруга да е повикана от мага, за негова асистентка. Нека магията на любовта се принесе в някой вълнуващ и зашеметителен трик, разбира се с интересен край. Половинката ви е главно действащо лице, като постоянно проверява в сандъка на загадките, дали магията се е получила и накрая, наистина се получава. Тя открива кутийка и я отваря, а в този момент вие се появявате на коляно и магията е разкрита. Изумената половинка, смята, че това е просто част от магическото шоу, но разбира, че присъствието й на сцената е планирано още от самото начало.

 • Предложение с необичаен асистентАсистент, да, точно така, но не какъв да е. Асистентът е бозайник, но не е някой приятел или колега. Подарете на половинката си вълнуващо преживяване – плуване с делфини, нека те бъдат вашите помощници за осъществяване на плана. Накрая на вълнуващото преживяване един от делфините, играейки ролята на помощник си играе с топка, на която е изписан  надписът „Ще се омъжиш ли за мен“, тогава мъжът скача във водата и представлението е напълно завършено. Уникален начин, да разберете, че делфина освен бозайник, може да бъде добър помощник и приятел, при нужда.

 

 • Луксозно предложение на яхта Организирайте лятно приключение за вас и любимата ви. Пренесете се в морските красоти, но на луксозна яхта. Изживейте незабравимо морско приключение. Излезте в открито море, но на залез, за да бъде романтиката пренесена под красотите на залязващото лятно слънце. Шампанско, рози, музика и.... пръстен. Необичайно и вълнуващо, нали!? Морето ви шепти своята песен, а вие се пренасяте в своята романтична приказка. Паднете на коляно и кажете вълшебните думи, които всяка жена иска да чуе, а тя с трепет ще ви отговори положително. Това вълнуващо приключение вече е възможно и в Северното ни Черноморие, в красивият град Балчик. Приказните гледки, ще ви оставят без дъх, а приключението има наименование Sunset Boat Trip.

 

 • Предложение в небетоТова не е обичайното предложение, което е с надпис, реещ се в облаците от самолет. Тук необичайното е, че самите вие сте в облаците, заедно както планирате да сте до краят на живота си. Реейки се на високо, романтиката е неразделна част от това изживяване. Само мъжът да внимава да не изпусне пръстена. Дръжте здраво, както него, така и половинката си. Адреналинът ще е висок, така, че се възползвайте. Забравете за всички задръжки и смело изкрещете в небето – „Ще се омъжиш ли за мен“! Това незабравимо изживяване, може да се осъществи благодарение на морското приключение – Парасейлинг. Морето ще бъде в краката ви, а вие ще се наслаждавате на красивите гледки.

 

 • Предложение под вода Да, точно така….под вода. Уникалната идея за предложение е свързана с гмуркане и запознаване с морското дъно. Чудесно съчетание за едно необикновено предложение за брак. Красотите на морското дъно биха ви вдъхновили дори и да излезете от сюжета, който предварително сте замислили. Вземете любимата си, облечете летни дрехи и се потопете и запознайте с чудесата на морския свят. А, след това…вие си знаете, уж намерете мидичка с перла, а то… пръстен с диамант ще се крие вътре. Със сигурност това ще изненада вашата половинка и няма да бъде обикновеното предложение за брак, което може би си е мислила, че ще получи.

 

Импровизирайте, бъдете креативни и дайте всичко от себе си, за да направите този миг незабравим, както за вас, така и за вашата любима. Излезте от обичайните клишета и организирайте едно неповторимо и вълнуващо преживяване.

Вие пишете сценария и режисирате сюжета на вашата любовна приказка!

 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..