Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Камен бряг - любимото място на "децата на слънцето"

Търсене в блога

Да посрещнеш Джулай Морнинг в Камен бряг

От дълги години Камен бряг се свързва с „децата на слънцето“ и празника Джулай Морнинг. За тях и любителите на девствената природна красота Камен бряг предлага уникални панорамни гледки, красиви скалисти заливчета и много зеленина, съчетани с останки от древни цивилизации. Именно поради това всяка година на първи юли в Камен бряг се стичат множество хора, за да посрещнет изгрева на слънцето и да се полюбуват на прекрасните панорамни гледки.

Камен бряг и местността "Огънчето"

Село Камен бряг е разположено на самия морски бряг, на 2 км южно от местността Яйлата. Изключително популярна дестинация за любителите на рок и хипи-културата е и местността „Огънчето“, посещавана от множество туристи по случай празника Джулай Морнинг.

Уют и гостоприемство

Освен богатите природни дадености тук ще откриете уютни къщи за гости с грижливо подредени цветни градини, гъсто домашно вино и ракия, с дъх на билки и смокини.

Приключения и забавления

В Камен бряг можете да се насладите както на невероятната природа, така и да се впуснете в различни приключения като скално катерене, гмуркане, риболов или търсене на останки от древни цивилизациия.

А ценителите на изкуството не трябва да пропускат големия пленер „Море и вятър“, който се провежда през август и в който взимат участие художници и скулптори както от България, така и от чужбина.

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..