Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Предизвикателството SawRoom - Очаквай неочакваното!

Търсене в блога
от Study Experience | Публикувано в Туристически информационен център, Lifestyle |
Все още няма коментари. | 3743 прегледа на този пост

Как екипът на Еxperience Bulgaria влезе „във филма“

Когато екипът ни посети Sawroom голяма част от нас не подозираха какво ни предстои… Всъщност много от нас не бяха посещавали ескейп стая и не знаеха какво точно да очакват. Но дори тези, които обикаляха „стаите“ останаха изненадани от изживяването. Ако бихме могли да опишем преживяването си в стаята на Sawroom с няколко думи, те ще са – „ужасно“ неочаквано, леко „страшно“ и „плашещо“ забавно. Не случайно наблягаме на тези думи –декора и идеята на стаята са заимствани от емблематичния ужас “SAW” . И все пак, ако имате слабо сърце или сте страхливи, не се притеснявайте – стаята е напълно безопасна и МОЖЕ БИ ще излезете невредими.. smiley

Да се върнем към преживяването… Още по време на интрото, в което ни запознаваха с това, което предстои, някои от нас притеснено започнаха да впиват нокти в дивана и да се споглеждат многозначно. Докато се опитвахме да се съсредоточим върху препоръките на Росен и Александра от екипа на Sawroom тъмни сенки препускаха зловещо в тъмния коридор и умело ни разсейваха от съветите, които получавахме. След това побити от тръпки бяхме преведени по тъмни непрогледни коридори право „ в клетката на звяра“. От тук нататък отборът ни беше изправен пред множество препятствия, загадки и пъзели, които трябваше да разрешим в рамките на един час, за да се освободим непокътнати от стаята. Преминахме през различни трудности, разкодирахме съобщения, разглобявахме странни джаджи, разшифровахме кодове, решавахме гатанки и се забавлявахме като малки деца. Няма да си кривим душите – не беше лесно да стигнем до изхода, но със сигурност ще кажем, че развлечението си струваше и времето премина неусетно. Бихме искали да ви разкажем повече, но смятаме, че трябва да го изживеете сами.. След играта идва и забавния момент с коментари „Как разбра, че това е кодът за катинара“, „Не трябваше да му отделяме толкова време на това“ и „Абе, добре се справихме, но следващия път ще ги разбием“.  За да участвате не се изискват специални знания и умения, а единствено един свободен час, хайка приятели и желание за забавление и приключения. Все пак не се страхувайте прекалено, ще излезете невредими с всичките си крайници и вътрешности…надяваме се wink

Другото, което можем да разкажем за SawRoom е, че това е най-бързо отворилата стая в България - точно 46 дни от раждането на идеята до реализирането на целия проект и откриването на стаята. Декорът е направен само и единствено от сръчните ръце на основателите на стаята и бихме казали, че сме силно впечатлени от това, което са постигнали за толкова кратък период. Не си и помисляйте, че Ви очаква посредствена стая. Ще останете впечатлени и от декора и загадките. Също така бихме добавили, че това е една от най-интересните и трудни за излизане стаи.

 Чудите ли се как възниква идеята за SawRoom?! Всичко започва, когато Росен и неговата приятелка Александра посещават за пръв път real escape room с приятели. Те се зарибяват от първия път и в главата на Росен започва да се заражда идеята за създаването на ескейп стая съвместно с най-добрия му приятел Йосиф. От тук следва трудната част - да убеди Йосиф да посетят някоя real escape стая. Това било почти непосилна задача, защото Йосиф бил предубеден и мислил, че това е безсмислица и поредната приумица на приятелят му. След дълго навиване, подкупване и много обещания, Йосиф се престрашил и посетил първата си стая в компанията на Росен. От тук следва и пълния обрат... Йосиф остава силно впечатлен от преживяването и няма търпение за следващата стая. Той решава да се впусне в лудо приключение с Росен – да направят стая и чрез нея да създават емоции на хората. Към екипа им се присъединяват жената на Росен- Александра, нейният брат- Иван и техният приятел Евгени. Това е екипът, който ще Ви посрещне, когато посетите SawRoom. Те са хората, които ще се погрижат да направят изживяването Ви незабравимо – притежават страхотни актьорски заложби и добре ни поизплашиха в началото. smiley За тях ще кажем само няколко думи- „опасно“ забавни, „ужасно“ креативни и „страшно“ готини!

 Другата новина около тях е, че съвсем скоро им предстои да отворят още една стая, като обещават, че тя ще е още по-интересна и ще насочена към аудиторията 18+ . Не тълкувайте посланията погрешно – не загатват за еротични елементи, а по-скоро за истински СТРАХ!И в края на краищата ще Ви препоръчаме SawRoom от първо лице! Впуснете се в предизвикателствата, пред които ще бъдете изправени - смело и без страх! Съберете хайка приятели или колеги и се отдайте на незабравимо едночасово приключение. Покажете детективските си умения - разрешавайте загадки, разкодирайте съобщения, подреждайте пъзели и докажете, че сте достатъчно умни да излезете невредими. Обещаваме Ви, че изживяването ще си струва и ще Ви създаде много неочаквани емоции.
А ние искаме да изкажем едно голямо “БЛАГОДАРЯ” на екипа на SAWROOM за приключението!

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..