Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Коледа – време за подаръци!

Търсене в блога
от Study Experience | Публикувано в Туристически информационен център, Lifestyle |
Все още няма коментари. | 3068 прегледа на този пост

Подари емоция, изживяване и наслада!

Вече отброяваме дните до Коледа и Нова Година, но уви, някои от нас все още са неподготвени за празниците. Дали защото все не ни остава време, или защото сме си просто такива, явно ще ни се наложи да избираме подаръци в последния момент. :)  Отваряйки темата с колегите, за това кой какво ще подарява на най-милите си хора, констатирахме - не сме съвсем наясно с въпроса. Дискутирахме, поразровихме се в интернет и за пореден път установихме, че днес най-ценният подарък е да подариш на любимия човек изживяване, емоция и наслада. И така казусът и тенденцията в офиса ни подсети, че може би и Вие имате нужда от надеждни идеи за изживявания и емоции, които да споделите с най-близките си хора. И решихме да нахвърляхме няколко идейки… Но все пак бихме били признателни, ако ни споделите Вашите свежи идеи за преживявания на    office@experience.bg! Ето кои са нашите: 

ПОДАРИ АДРЕНАЛИН

Със сигурност любителите на екстремните спортове биха се зарадвали на летене с парапланер, делтапланер, мотопланер, парасейлинг, гмуркане с акваланг, каякинг , рафтинг, джет. Разходка с моторна яхта, офроуд разходка, конна езда, скок с бънджи, или от хиликоптер, а защо не и от малък самолет? Има толкова много възможности! Сигурни сме, че пропускаме още много вариации на екстремните изживявания, но вие може би ще ни подсетите… 

ПОДАРИ СПОМЕН

Ако Вашите близки са авантюристи и обичат да пътуват, вероятно ще се сетите за мястото, на което мечтаят да отидат. Съществуват толкова много възможности! Бихте могли да им подарите билет, нощувка или луксозен туристически албум. Друга идея е да подарите скреч карта на света или скреч карта на България, в която да изтриват местата, които са посетили. Относно нощувките, според възможностите си, бихте могли да изберете пакет на достъпна цена и това не значи, че обезателно ще е за сметка на качеството и изживяването. Ако можете да си позволите по-скъпа нощувка, то любимият човек ще се поглези с почивка сред истински лукс

ПОДАРИ НАСЛАДА ЗА СЕТИВАТА

Тук визираме чревоугодниците, които обожават да гъделичкат рецепторите си с хубави храни и напитки. Сгответе им или ги заведете на хубава вечеря или дегустация на вино, малцово уиски, шоколад. Поръчайте им десерт от любимата сладкарница, купете им кошница с лакомства, плодове и вино. Много от тях биха били щастливи да получат и кулинарен урок – сладкарски, по френска, мексиканска или средиземноморска кухня. Изборът с кулинарните изкушения е огромен. 

ПОДАРИ ДОБРОТА И МИЛОСЪРДИЕ

Коледните празници някак естествено ни подсещат, че трябва да бъдем по-добри и мили един към друг. Е, не е нужно да чакаме дотогава! Нека се заемем с добрите дела и опитаме да правим повече мили жестове не само за ближните си, но и за тези, които не познаваме, а дори за враговете си. Подайте ръка на жена си, когато слиза от колата, помогнете на дядото да пресече, нахранете беден човек. Има толкова много хора, които се нуждаят от топлина или нещо друго. 

ПОДАРИ ЗНАНИЕ

Ако познавате любознателни хора, които обичат да обогатяват знанията си, имат много интереси и обожават да четат, безспорно най- скъпия подарък за тях би бил да научат нещо ново. Подарете им книга по любима тема или автор или им представете друга гледна точка. Книгата е класически източник на знания, също така носи несравнимо изживяване, което не можеш да откриеш в нищо друго. За хората, които обичат да четат, потънали там из между страниците, сгушени в топло одеало, с чаша чай в ръка - книгата отваря нови безгранични светове! Прекрасен подарък би бил абонамент за списание или курс, който знаете, че отдавна искат да започнат. 

ПОДАРИ УСМИВКА ОТ СЪРЦЕ

И ако нямаме възможност да си подарим друго, нека не забравяме, че усмивките са безплатни. Четохме, че лицето се нуждае от много по-малко усилия, за да се усмихне. J Така че нека подаряваме усмивки навред! Подарете усмивка и внимание на близките си – това са Вашите ценни моменти! Обадете се на тези, които не сте чували отдавна – на старите приятели, на баба и дядо, поздравете ги с картичка

ПОДАРИ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ

Търсейки подарък трябва да си зададем няколко прости въпроса. Какво го вълнува? Подходящ ли е подаръкът? Отговаря ли на вкусовете му? Не забравяйте за своите баба и дядо и родителите Ви, вероятно би им допаднало, ако ги заведете на театър, на опера, или симфоничен оркестър, а защо не и на коледен концерт. Това е изключително мил жест към нашите родители. Нека не ги забравяме, тези спомени са безценни за тях.

Екипът на Experience Bulgaria Ви пожелава светли и незабравими Коледни и Новогодишни празници! Призоваваме себе си и Вас за повече усмивки и по- чисти и добри сърца! 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..