Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Идея за подарък - Парасейлинг над Черно море

Търсене в блога
от Experience.bg | Публикувано в Туристически информационен център, Дестинацията Шабла-Каварна-Балчик, Lifestyle |
3 коментара. | 9826 прегледа на този пост

Парасейлингът над Черно море е сравнително нова услуга по Българското Черноморие. Парасейлингът представлява полет с парашут над море, като излитането и кацането е от специализирана моторна лодка, наречена паракрафт. Парасейлингът се причислява към екстремните спортове, но в същото време е много по-безопасен от традиционния полет с парашут.

Парасейлингът е подходящ за хора от всички възрасти и предлага едно незабравимо усещане за свобода, спокойствие и силни емоции високо в небето над морето. Приключението започва с качване на борда на паракрафт - специализирана моторна лодка за парасейлинг. Качването е почти от брега на морето, така че не се изисква да можете да плувате или дори да се намокрите. Изживяването започва с кратка морска разходка с моторна лодка, след което професионален инструктур Ви подготвя за полета, осигурявайки всички мерки за безопасност и специализирано оборудване за извършването на полета. След като вече сте напълно екипирани и инструктурани за провеждането на полето, идва моментът на най-емоциалната част от изживяването - излитането....Постепенно се изкачвате на височина от 150 м до 300 м, където Ви очаква силен адреналин и незабравими гледки над българското Черноморие. Продължителността на Полета с парашут над вода е средно между 10-15 минути, а на борда на паракрафт винаги има професионален фотограф, който да заснеме Вашия полет и силни емоции по време на изживяването - Парасейлинг над Черно море. Парасейлингът често е предпочитано забавление за групи, тимбилдинг или като ваучер-подарък за изживяване през лятото. Нашите предложения може да намерите в раздел водни забавления / парасейлинг.

Възможен ли е тандемен полет? Тандемният полет е една от най-предпочитаните Парасейлинг услуги, защото силните изживявания са най-запомнящи се и приятни, когато са споделени. Така че не се колебайте да доведете с Вас приятел, с който да полетите над красивото българско Черноморие.

Какво да носите със себе си за полета?: Необходимо е само удобно облекло, ако ползвате услугата през пролетта, когато още е студено за бански. Най-добре облечете нещо комфортно, като за разходка в парка. Не се притеснявайте, защото екипажът на паракрафт ще направи всичко възможно да не се измокрите. Излитането и кацането при Парасейлинга се извършва от задната палуба на специализираната Парасейлинг моторна лодка. Препоръчително е да вземете с Вас слънчеви очила и слънцезащитен крем, защото освен Парасейлинг изживяването, по време на ползването на услугата ще можете да се насладите и на кратка разходка с паракрафт в открито море - а там слънцето и вятъра са често срещано явление....

Кога можете да опитате изживяването Парасейлинг? Услугата се предлага по българското Черноморие в периода май-септември - от сутрин до вечер. Трябва да имате предвид обаче, че полетите зависят от метерологичните условия и при неблагоприятно време, което застрашава Вашата безопасност, капитанът на Паракрафт ще Ви информира и ще Ви предложи промяна на датата или часа на ползване на услуата. Ако имате направена резервация за ползване на услугата, моля явявайте се се минимум 30 минути по-рано на водната база на съответния избран от Вас плаж. 

Къде се предлага услугата? Парасейлингът се предлага на плажовете на по-големите български курорти: Албена, Обзор, Слънчев бряг, Несебър, Созопол. 

 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..