Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Мидената ферма Дълбока в село Българево

Търсене в блога

Мидената ферма и миденият ресторат Дълбока - една от културните забележителности на Каварна

Мидената ферма в с. Българово и миденият ресторант, разположени между Калиакра и село Българево, са се превърнали в една от забележителностите на Каварна и региона. Всеки посетил Каварна, задължително се отбива в Дълбока, за да се запознае с начина на отглеждане и приготвяне на различни морски дарове, след което да се наслади на страхотните мидени вкусове на самия Калиакренски заливНа самият морски бряг над залива и фермата се намира миден ресторант Дълбока. Ресторантът предлага богато меню от пресни морски миди добити от мидената ферма както и разнообразие от ястия от морски дарове. Богатото и вкусно меню би задоволило и най- претенциозния вкус. Освен мидените специалитети менюто включва подбрани риби и рибни деликатеси, свежи салати, предястия, както и ястия от свинско и пилешко месо, създадени с неповторим вкус. Тук можете да се насладите на прекрасен изглед и слушайки шепота на вълните да се потопите в една невероятна атмосфера.

Какво ви очаква в ресторант Дълбока?

На самият морски бряг над залива и фермата се намира миден ресторант Дълбока. Ресторантът предлага богато меню от пресни морски миди, както и разнообразие от ястия от морски дарове. Богатото и вкусно меню би задоволило и най-претенциозния вкус. Освен мидените специалитети менюто включва подбрани риби и рибни деликатеси, свежи салати, предястия, както и ястия от свинско и пилешко месо, създадени с неповторим вкус. Тук можете да се насладите на прекрасен изглед и слушайки шепота на вълните да се потопите в една невероятна атмосфера.

Мидите - източник на здраве и красота

Мидите са предпочитана здравословна храна от най-дълбока древност! Още преди 2 000 години римляните първи включват мидите в менюто си. От тогава популярността и консумацията на миди все повече нараства, не само заради вкусовите качества на мидите, но и зади уникалният състав от полезни вещества на месото им. Мидите са естевен „биоиндикатор” за чистотата на водат, в която живеят, защото те се развиват само в чисти води!

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..