Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Любопитно за диетите според кръвната група

Търсене в блога
от Experience.bg | Публикувано в Туристически информационен център, Lifestyle |
Все още няма коментари. | 2518 прегледа на този пост

Теорията на америнаския лекар Джеймс Д‘Адамо

Според диетолозите един от най-оптималните варианти за намаляване на теглото е диетата според кръвната група. Според теориятa на американския лекар-натуролог Джеймс Д‘Адамо хранителните продукти се разделят на полезни, неутрални и вредни за организма, в зависимост от кръвната група.

Да излекуваме причините за напълняването

Диетата според кръвната група е пряко свързана с клетъчния строеж на организма и затова едни и същи продукти действат различно на хората с различни кръвни групи – едни хора отслабват от тях, а други – качват килограми. Това е така, защото напъляването не е причина, а следствие от нарушението на естественото функциониране на процесите в организма. Диетата според кръвната група е насочена към премахване на причината – като се изключи от храненето онази храна, която се преработва бавно и е токсична за човека, организмът се пречиства от токсините, които се натрупват в мастните тъкани. Едва тогава може да настъпи отслабването.

Как са възникнали кръвните групи?

Първите хора на земята – кроманъонците са имали еднаква – първа кръвна група, която и до днес е най-разпространената в света. Те са се занимавали с лов и са употребявали само животински белтъчини (месото на уловените животни). След това хората развили земеделието и разнообразили растителната храна. Така се появила втората кръвна група. След като човекът започнал да опитомява дивите животни, в менюто му били добавени млечните продукти и така се появила третата кръвна група. Хората с четвърта кръвна група се появили сравнително неотдавна – преди около 1500 години, след като се смесили втора и трета кръвна група.

Как действа диетата според кръвната група?

Диетата според кръвната група избавя от токсините и изгаря излишните мазнини, защото организмът не приема вредни (необичайни) за него храни, които трудно се преработват. Диетата според кръвната група подобрява храносмилането и възстановява хормоналния баланс, който е пряко свързан с отслабването и напълняването. Научете повече за полезните, вредните и неутралните храни за Вашата кръвна група и влезте във форма за лятото с нашите полезни съвети. 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..