Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Любопитно за моторните яхти

Търсене в блога
от Study Experience | Публикувано в Туристически информационен център, Lifestyle |
Все още няма коментари. | 2971 прегледа на този пост

Любопитно за моторните яхти

Разходката с моторна яхта е страхотен начин за прекарване на лятната отпуска. По-бързи и мощни са от платноходките, което доставя максимално удоволствие и адреналин. Лесно се управляват и може да се пътува с тях и в по-плитководни басейни. Притежават съвременна визия, добре обзаведени са, разполагат с много простор и лукс. На моторна яхта туристите обикновено се чувстват значими и удовлетворени от преживяното.

В миналото, яхтите са служели на богатите хора за превоз през моретата и океаните с цел важни бизнес пътувания. С течение на времето, моторните лодки станали общодостъпни за любителите и туристите. В съвремието съществуват много и различни видове яхти и лодки: в зависимост от функциите им и предпочитанията на клиентите. Големите яхти са по-луксозни и обзаведени с дори повече от необходимото. Предназначени са за по-продължително плаване навътре в морето и събират повече хора. Малките моторни яхти се използват за краткотрайни плавания – обикновено до няколко часа, които обаче доставят не по-малко щастливи моменти и силни емоции.

Основното предназначение на моторната яхта е да служи за почивка и развлечение - круизи, партита, тиймбилдинги, уикенд почивки, околосветски пътешествия и дори сватби могат да бъдат организирани с моторна яхта. Изключително подходящи са за спорт, риболов, жилище на вода и др. За улеснение на потребителите, фирмите, специализирани в яхтинг туризъм, предлагат и персонал, който да се грижи за незабравимото изкарване на мероприятието. Членовете на екипажа са облечени в моряшки или пиратски дрехи и носят атрибути, за които сме чели в книгите и сме виждали във филмите от детството си. Включени са и игри за забавление на гостите от всички възрасти. Туристическите компании се надпреварват и в предлагането на все по-необичайни, но пък оставящи прекрасни спомени преживявания по море.


Как да изпитате удоволствие от разходката с моторна яхта?

Хората отиват на почивка с яхта по много различни причини – просто заради удоволствието да се отдалечат от работата, заради сладката магия, когато морето и вятърът се обединяват, за да ви дарят с незабравимо плаване, заради вечерите на брега и нощите на вода, заради партитата…Някои хора тръгват на разходка с моторна яхта, за да се върнат по-отпочинали след напрежението и стреса в работата. Възможността да наблюдават морските брегове през един различен поглед е незабравимо преживяване. Все повече хора се впускат в това ново начинание, а усетят ли го веднъж, задължително повтарят.

Изключително лесно и удобно е да се наеме яхта. В днешно време това носи голямо удоволствие на хората, защото яхтите задоволяват техните очаквания и ги карат да се чувстват отпочинали и заредени с положителни емоции. Няма нищо по-хубаво от семейна почивка, прекарана в забавления и незабравими моменти.

Какви забавления Ви предлага пътуването с яхта?

На борда на яхтата, посетителите могат да се настанят удобно и да се отдадат на дългоочаквана почивка. Могат да се разположат под шарената сянка на тентата на яхтата или да предпочетат слънчевата баня и събирането на тен.

Друг начин за незабравимо прекарване, са партитата. Какъв по-добър начин за разтоварване, отпочиване и създаване на нови запознанства има от това? Срещата с нови хора винаги влияе по неповторим начин на туристите и ги кара да опитат пак и пак от преживяването, наречено яхтен круиз.

Гмуркането в дълбините на морето, с водолазен костюм и шнорхел, е една от атракциите, които предлага пътуването с яхта! Ентусиастите имат възможността да се докоснат до флората и фауната, да потърсят потънали кораби и съкровища или ако не си падат по разходки по морското дъно - просто да поплуват и да се насладят на кристалното синьо море.

Интересен е фактът, че 8 от 10 семейства наемат яхта по вкуса на нежната половинка!

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..