Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Клуб за настолни и ролеви игри – интересно, нали?!

Търсене в блога
от Стела Пейчева | Публикувано в Културно наследство, За територията, Туристически информационен център, Lifestyle, Изкуство |
Все още няма коментари. | 6599 прегледа на този пост

В Добрич отваря врати клуб за настолни игри. Той беше открит на 1ви Май 2019 г. Клубът се нарича „D20” и се намира на ул. „Хан Кардам” №2, срещу църквата „Св. Троица”. Името му идва от най-известния зар за ролеви игри, който е 20-стенен. 

Собствениците твърдят, че това е идея за бизнес, но и забавление. Те просто превръщат общото си хоби в общ бизнес. Това можете да усетите и сами при посещението си в клуба. Страстта да правиш това, което обичаш, се усеща в цялата атмосфера на клуба.

Мястото е изключително подходящо за организиране на частно парти за рожден ден, включително детски рожден ден, имен ден, кръщене или всеки друг хубав повод, който искате да споделите с приятели в неформална атмосфера и с много люботни игри за малки и големи. Та, кой е казал, че големите не обичат да играят? Опитайте и сами ще усетите как бързо ще забравите за ежедневието си и ще се пренесете в един по-различен свят, в който всичко е игра. 

В клуба посетитетелите имат възможност да играят настолни и ролеви игри. Ролева игра е игра, в която приемаш ролята на нещо, което не си, но много често на нещо, което искаш да бъдеш. Интересно е, защото е различно изживяване, което те пренася в друго време и друг свят. Трябва да се поставиш на мястото на героите, да си представиш всичко, да мислиш извън стандартите, защото реални правила няма. Играят всички играчи срещу game master-а. Играчите могат да си помагат. Има и настолна „Игра на тронове“, която пресъздава сериала и заслужава да се играе. Всяка игра има реквизит. Ролевите игри са изключително подходящи за разпускане с приятели.

Клубът разполага с над 50 заглавия настолни игри, подходящи за  малки и големи. Сред тях има много разнообрани сюжети, по-като за парти, забавление или за разпускане и др. Има също шах, табла, реми и не се сърди човече, но никакви компютри.

„Качествата, които трябва да притежава добрият играч в тези забавления са: логическо мислене, креативност, умения за работа в екип, добра комуникация, договаряне”, казват момчетата.

Собствениците - Ангел и Ивайло споделят, че игрите са предназначени за деца над 12 години, тъй като по-малките по-трудно ще спазват правилата, но по принцип забавлението е за всички възрасти. Хора на по 30 или 40 също са любители на подобни клубове. Почти във всеки голям град - Пловид, Русе, Търново, София, Варна има поне по 1 – 2 подобни клуба. Има събития постоянно. Организират се и турнири. За радост, такъв социален клуб вече има и в Добрич и той с радост очаква своите посетители.

Цените в клуба  са максимално достъпни за малки и големи. Най-изгоден е билетът за цял ден, който  струва 3 лева. Има възможност и за час игра, както и месечни клубни карти. 

Нека всички, които имат възможност, да заповядат  в клуб D20. Може да изиграете няколко игри, да разгледате мястото. Подобно нещо се отваря за първи път в Добрич. В социален клуб D20 ще ви посрещнат с усмивка и желание да направят денят или вечерта по-интересни.

Животът е игра! Затова в социален клуб D20 можете да се научите да живеете играйки!
 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..