Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Комплекс Бялата Лагуна - местност Инканталъка

Търсене в блога
от Experience.bg | Публикувано в Туристически информационен център, Дестинацията Шабла-Каварна-Балчик |
Все още няма коментари. | 7853 прегледа на този пост

Комплекс "Бялата лагуна" е разположен в една от най-красивите местности по Северното Черноморие - местността Иканталъка. Комплексът се намира на 50 км от Варна, между Балчик и Каварна. Комплекс "Бялата лагуна" е разположен на брега на прекрасен залив с изключително тихо и спокойно море, в непосредствена близост до едни от най-впечатляващите голф комплекси  в Европа - "Tracian Cliffs Golf and Spa Resort", "Black Sear Rama Golf and Villas Resort" и "Lighthouse Golf Resort".  

Апарткомплексът разполага още с 2 басейна с минерална вода, спортни площадки, танцови зали, 2 ресторанта и 2 бара. Освен това комплексът разполага с конферентна зала с капацитет 150 места и подходящ и за конгресен туризъм, организиране на тиймбилдинги и други фирмени мероприятия. 

Ако решите да прекарате лятната си почивка в хотелски комплекс "Бялата лагуна" Ви препоръчваме непременно да посетите природния резерват Калиакра, исторически център "Онгъла", местността Балчишка тузла и двореца на румънската кралица в Балчик. 

Бялата лагуна” е затворен тип комплекс, заемащ територия от 270 декара с богата и красива растителност.

Районът предлага условия за голф, плуване и наблюдение на птици.Осигурен е и безплатен паркинг. При заявка и срещу допълнителна такса се организира летищен трансфер.

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..