Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

5 мистериозни места в света, за които учените нямат обяснение

Търсене в блога
от Study Experience | Публикувано в Туристически информационен център, Lifestyle |
Все още няма коментари. | 7783 прегледа на този пост

Бермудския триъгълник оглави класацията за най-мистериозните места в света

  1. Бермудският триъгълник – Хората, които са успели да се върнат от това място, до ден днешен не могат да дадат разумно обяснение за това, което са преживели. Това е едно от най-странните места в света. Бермудският триъгълник е част от Тихият Океан и се намира край бреговете на Япония. Мястото се свързва с редица необясними явления. Там се случват необясними неща- появяват се странни светлини и предмети, мистериозно изчезват цели самолети и кораби. Дори Японското Министерство признава, че мястото е опасно. Преди години там е изпратен изследователски кораб, който да открие причините за аномалиите и странните случки, но кораба и неговия екипаж никога не се връщат..

  1. Ранчото Бигълоу – Това ранчо се намира в щата Юта и заема площ от 480 хектара. През 50-те години на миналия век, там започват да се случват странни неща, когато през 1944г. семейство фермери решават да го купят. Странните и мистериозни случки започнали от първия ден. Огромен вълк нападнал фермера, но когато опитал да го застреля, установил, че куршумите не могат да пробият кожата му. След борбата животното сякаш се стопило във въздуха. Две години по-късно фермерите започнали да забелязват странни феномени – растенията наоколо започнали да мутират и често се забелязвали странни летящи обекти. В крайна сметка семейството решило да продаде ранчото, което било купено от Робърт Бигълоу, който построил институт за изследване на паранормални явления в района.

  1. Долината Сейнт Луис – В Колорадо се намира тази котловина, в която се случват такива неща, че Бермудският триъгълник ще ви се стори като почивна дестинация. Там се наблюдава непрекъснато движение на НЛО, както и странни мутации на растения и животни. Разказите за необяснимите явления датират от 1967г., когато открили умрелия кон на местен фермер без рани, без прорези, но и без мозък. Ветеринарят, който правил аутопсия на животното не могъл да даде разумно обяснение, сякаш мозъкът се бил изпарил. Необяснимите случки с местните животни продължили и това отказало много хора да се откажат да живеят там. Почти цялото местно население напуснало долината.

  1. Бенинговия триъгълник – Това място се намира в югозападната част на Върмонт, а в периода между 1945 и 1950 година там са се случвали множество мистериозни изчезвания. Група ловци разказват как мистериозно изчезнал техния другар, макар че претърсили щателно всеки сантиметър от района. Три години по-късно изчезва ветеран от войната. До 1950 година има още 6-7 необясними изчезвания на хора. Най-странното е, че всичките изчезвания са се случили в периода между 1 ноември и 20 декември.

  1. Триъгълникът Бриджуотър – Никога не ходете там! Мястото се намира в щата Масачузетц и върху площта от 200 кв. километра, там живеят много малко хора. Но за сметка на това мистериите и странностите, които се случват там са много. В този триъгълник са засичани големи космати зелени животни, летящи чинии и двуглав добитък. Изчезнали са многобройни групи с хора. Двуглави, шесткраки овце, гъски без глава, кучета с червени очи – такива неща можеш да видиш в района. Малцина са смелчаците, решили да живеят там!

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..