Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

10-те незабравими новогодишни филма

Търсене в блога
от Study Experience | Публикувано в Туристически информационен център, Lifestyle |
Все още няма коментари. | 7794 прегледа на този пост

Всяка година Коледа и Нова година събират цялото семейство около празничната трапеза. На тизи ден малки и големи честват Рождество Христово и и се забавляват всички заедно, защото семейството е най-важната черта на христианството.

Има ли нещо по-важно от добре прекараното време в компанията на близки и приятели? Разбира се, че не! Това ценно време може да се запълни от един подходящ и интересен филм! За да си изберете кой, обаче, вижте класацията на 10-те най-предпочитани и назабравини филми за Коледа и Нова година!

1. Поредицата „Сам вкъщи“ предлага много забава и смях. Главният герой, Кевин, е най-малкият от петте деца на семейство Маккалистър. Той често е тормозен от братята и сестрите си и след поредната неправда, той си пожелава семейството му да изчезне. На следващия ден, той се събужда и открива, че е сам вкъщи и желанието му се е сбъднало. Оказва се, че е забравен по погрешка…

2. „Коледата невъзможна“ разказва историята на един баща (Арнолд Шварценегер), отдаден на работата в офиса. Кошмарът за него започва 2 дена преди Коледа, когато си спомня, че е трябвало да купи изключително рядката и мечтана кукла Турбо Мен на синчето си! Дали ще успее с трудната си мисия или ще се провали? Предстои да разберем…

3. “Договор за Дядо Коледа“. Tочно в нощтa пpeди Колeдa пpодaвaчът нa игpaчки Cкот Кaлвин попaдa в извънpeдно нeловко положeниe. Дядо Колeдa e пaднaл от покpивa и спeшно сe нaлaгa Cкот дa го зaмeсти. Но в мига, в който облича костюма, без да осъзнава, Скот се вживява в ролята на добрия старец и трябва да свикне с наднорменото си тегло, дългата брада, тесните комини и самоуверените джуджета.

4. Филмът „Елф“ проследява историята на едно бебе, попаднало в торбата с подаръците на дядо Коледа и оказало се на Северния полюс. Отгледан от елфи, той има подозрението, че не е като оснаналите. Погълнат от желанието си да намери истинското си семейство, той изоставя Дядо Коледа и неговите елфи и тръгва да скита по света. Така той вижда, че светът всички страдат от липсата на Коледен дух, което причинява на дядо Коледа най-различни проблеми! С помоща на красива елфка, Бъди ще трябва да покаже на семейството си и на света истинския смисъл на празника и да докаже на всички, че дядо Коледа наистина съществува!

5. Сюжетът на „Фред Клаус“ се върти около злият брат на Дядо Коледа - Фред! По натура той винаги е бил негова противоположност. Това е така, защото е израснал в сянката от обичания от всички Ник Санта, и се е превърнал в мърморко, загубил вяра в Коледа. Но по случайност пред Фред се отдава възможност да помогне на брат си и да спаси Коледа!

6. Романтичната комедия „Коледа с главно К“ разкрива невероятната история на адвоката Мич Брайт, завърнал се след 20 години в родния си град Трапър Фолс, Аляска. В малкото градче среща отново старите си училищни съперници, Дан и Грег Рийд. Дан е станал кмет и се оженил за момичето, което Мич е харесвал като малък. Това изобщо не се харесва на адвоката и той започва едно епично приключение, за да си върне стария живот и любимата!

7. „Четири Коледи“ разказва историята на току-що оженилите се Кейт и Брад. Но щастието им не трае дълго - идва Коледа! Родителите на младоженците са разведени и всеки от тях създава второ семейство.  Пред тях стои трудната задача на обиколят 8 къщи за една нощ на Коледа!

8. “Дядо кой?“. Телевизионният репортер Питър провежда традиционния си коледен материал, докато нещеш ли, съвсем неочаквано, Дядо Коледа пада от своята летяща шейна и се озовава на капака на колата на журналиста. Привидно всичко е наред със Санта Клаус, но....не помни кой е и какви са му задълженията! Хиляди деца са пред опасността да останат без подаръци в празничната нощ! Единствените, които могат да се справят с напечената ситуация са Питър и доведеното му синче Зак. Точно в това време, помощниците на Дядо Коледа, джуджетата и елфите, започват да издирват любимия си стар шеф.

 

9. “Лошият Дядо Коледа” е филм за двама обирджии, маскирани като Дядо Коледа, планирали да оберат няколко магазина в един мол. Единият от хулиганите, Уили, е заклет пияница и пушач, ненавиждащ малките деца! За негово нещастие, костюмът му привлича малчуганите, навъртащи се около него. По петите му тръгват строумен и чалнат детектив, сексапилна барманка и едно хлапе, което е убедено, че Уили е истинският Дядо Коледа…

10. „Коледата на Денис Белята“ предлага на зрителите една луда и изпълнена с щуротии комедия! Мистър Уилсън, любимият съсед на малкия пакостник, го чака една много дълга, тежка и болезнена Коледа!

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..