Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

ТОП 15 на най-интересните изживявания през лятото

Търсене в блога

Лятото е настъпило и Вие не знаете какво да правите със свободното си време!?

Не Ви се стои само на плажа или на бара, а искате нещо различно, което да Ви донесе незабравими спомени.

Ще Ви помогнем в избора Ви за заниманията, които можете да правите през лятната си почивка.

Не Ви се стои само на плажа или на бара, а искате нещо различно, което да Ви донесе незабравими спомени. 

Ще Ви запознаем с ТОП 15 на най-интересните летни изживявания, които можете да практикувате по време на Вашата лятна почивка. България и нашето Черноморие напълно предразполага практикуването на всеки вид лятно приключение. Условията, които нашето Черноморие предлага на всички, които искат да имат своите летни изживявания са неповторими!

Независимо, къде Ви е планувана почивката, дали на някое красиво кътче в Северното Черноморие или на юг, идеите, които ще Ви представим ще Ви запленят. Като за начало нека да Ви подскажем, че всички подбрани за Вас занимания, неизменно са обвързани с морето. Все пак е лято и сте на морето, нали!?

Е, хайде започваме, притаете дъх и започвайте да планувате реализирането на всеки един вид.

Ще подредим класацията по следния начин:

 1. Разходка с моторна лодка – Това е първото, което може да се сетите да правите, когато сте на морето. Освен на брега, да бъдете и по-надалеко. По-кратка или по-дълга ще бъде разходката, зависи изцяло от това, колко време сте готови да се отдадете на морето. Изживейте незабравими моменти и се подгответе за голяма доза адреналин. Speed Boat Adventure Ви очаква, а Вие дали сте готови за него!?

 1. Парасейлинг изживяване – Обичате височините и бихте искали да видите красиви морски пейзажи. Парасейлинг е правилният избор за това. Високо в небето, сред морето и слънчеви лъчи, звучи прекрасно, нали!?  Вземете от това приключение дозата, която Ви е нужна, за да се чувствате добре.

 1. Гмуркане с акваналг– Гмуркането е невероятно изживяване, което се превръща в хоби за всички дръзнали да се гмуркат. Първоначално всички си казват, че ще се потопят в подводния свят само, за да се запознаят с красотите, които притежава. Но морското дъно наистина впечатлява и хипнотизира своите посетители. Ето защо, това е едно от ТОП изживяванията, които се практикуват през летния период.

 1. Гмуркане с акваналг до подводни пещери – Това е предизвикателство за тези, които имат сертификат. Те могат да посетят някои красиви подводни пещери, които са в изобилие на Северното Черноморие. Русалка, Тюленово, Калиакра – където и да дръзнете да се гмурнете, впечатленията Ви ще са невероятни. Природни чудеса са се скрили под водата на тези прекрасни кътчета. Ако имате смелост – гмурнете се и вижте, скритите красоти, които се намират в подводните пещери.

 

 1. Каякинг – Едно лятно и нестандартно изживяване – това е каякингът! Сами управлявате посоката, в която искате да отидете. Вие сте капитанът на „кораба“ както се казва. Оставяте се изцяло в ръцете на водите и се носите по течението. Със сигурност ще видите прекрасни гледки, които от брега не могат да бъдат зърнати. Приключение, което си струва на бъде опитано.

 1. Панорамна разходка с луксозна моторна лодка до Калиакра – Знаем, че вече споменахме разходката с лодка, но това не е същото. Няколко часа истинско приключение – Пътешествие до едно от най-красивото и впечатляващо място, познато на всички Нос Калиакра. Морски пейзажи, които не могат да се видят от другата страна. Гледки, които остават спомен за цял живот. Цялостната гледка към Калиакра от морето ще Ви остави без дъх! Със сигурност това ще е едно от най-запомнящите се приключения, които можете да изпробвате през лятото.

 1. Наем на Джет – Ако искате по-голяма доза адреналин и бърза скорост в морето – наемът на джет е най-подходящото лятно изживяване. Сами или с приятел, или пък любим човек, дайте ГАЗ и право напред.

 1. Морско приключение с Воден ринг и надуваем банан – Това е още един екстремен и много забавен морски вид приключение, което би Ви донесло много забавни и емоционални мигове. Хванете се здраво и бъдете готови за бърза скорост и много смях. Това е групова забава, която ще Ви донесе изключителни емоции.

 

 1. Уейкборд или Водни ски – Тук, всичко зависи изцяло от Вас! Държите се здраво за въже, което Ви тегли, а вие трябва да пазите баланс. Носиш се по морето и се опитваш да се задържиш, колкото се може повече на повърхността му. Първоначално паданията ще бъдат повече от задържането, но няма страшно, когато му „хванете цаката“, както се казва – ще станете професионалисти и паданията ще се занулят!

 1. Шнорхелинг – Това е още едно водно и забавно потапяне в морските води. Това изживяване е за тези, които се страхуват да се потопят толкова на дълбоко под морското равнище. Но също е толкова вълнуващо, колкото е и гмуркането. Ще поплувате заедно с рибите и ще бъдете свободни в красотите на подводния свят.

 1. Конна езда сред красивата природа – Това не е най-обичайното, което се сещате, когато сте на лятна почивка. Първоначално идеята може да Ви се струва странна – лято, конна езда…Но морето, никак няма да бъде далеч от Вас. Разходка с най-благородните животни сред красивата природа, това е ново изживяване, която се предлага по Северното Черноморие. Морските пейзажи, ще бъдат неизменна част от това невероятно приключение. И със сигурност няма да съжалявате, че сте избягали за малко от горещините на плажа.

 1. Приключенска стрелба – Да, стрелба с истински оръжия. Точно за това говорим! Нестандартно и много привличащо звучи, нали!? Това е приключение, изпълнено с много адреналин и разбира се прецизна точност. Ако все още не сте хващали пистолет в ръка, това е времето, в което трябва да бъдете смели и да го направите. Това е една малко по-различна идея за лятно развлечение, но морския бриз ще присъства по време на прецелването към целта. Само нестандартни неща и развлечения се предлагат по Северното Черноморие, което привлича хората, разбира се!

 1. Голф приключение – Морско е…без съмнение! Като започнем с това, че едни от най-красивите голф комплекси се намират на Северното ни Черноморие. Нека да ги споменем все пак – Lighthouse, Black Sea Rama и Thracian Cliffs. Едновременно играете голф и се любувате на великолепни морски пейзажи. Дори за миг, може феноменалните гледки да Ви разсеят, но това не трябва да Ви притеснява. Не сте първите, няма да бъдете и последните разсеяни от тези фантастични морски гледки.

 1. Офроуд разходка с RTV – Висок адреналин на колела – така можем да го наречем. Благодарение на това изживяване, ще имате възможността да се насладите на красивото многообразие на природни красоти отново около красивото ни Северно Черноморие. Дивите плажове като Крапец, Шабла, Тюленово или Дуранкулак – могат да бъдат превзети от Вас, но на колела.

 1. Пейнтбол битка – Интересно звучи, не се съмняваме в това. Пейнтбол битка, която ще Ви даде много забавни мигове, доза адреналин и незабравими емоции. Вземете цялата „тайфа“ и покажете кой е с по-точен мерник. Защо да не направите нещо различно по време на Вашата лятна почивка. Все още говорим за Северното Черноморие и не сме променили дестинацията ха-ха! Точно там можете да влезете в пряка битка с Вашите приятели и да се забавлявате. Точно така – всичко е забавление!

Ще ви омръзне да се печете на плажа или да пиете коктейли на бара, а ще искате нещо различно. Е, ето…имате огромен избор от приключения! Вземете дълъг отпуск, за да можете да изпитате всички тези летни изживявания. Имате ли желание, можете да намерите и начин да изпробвате поне по-голямата част от най-интересните ТОП 15 летни приключения!

 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..