Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Как да планирате моминско парти на лодка?

Търсене в блога

Какво е необходимо да направите за едно моминско парти на лодка?


Ако на Вас или Ваша близка й предстои сватба, защо да не превърнете последният купон на свободни, самостоятелни жени, в едно страхотно изживяване на лодка. Когато имате опция като тази, защо Ви е да планувате моминско парти в претъпкан клуб или на посредствен бар?

Да изберете вариантът на Experience Bulgaria за Вашето моминско парти на лодка, е страхотно поради няколко причини:
 

  • Ще имате собствено частно парти. Когато наемете лодката, Вие каните само когото прецените и сте заобиколени от хора единствено, които са Ви близки. Нямате касателство с непознати по барове и дискотеки. Т.е. имате пълна свобода на действие. ​
  • Може да се насладите на питиета, музика и храна едновременно на едно място. ​
  • Получавате цял ден, изпълнен с емоции в открито море, морски приключения, уникални снимки и разбира се много изненади. Екипът на Experience Bulgaria, ще се съобрази с всяко Ваше изискване и ще направи и невъзможното, за да може Вашето моминско парти да бъде незабравимо. ​
  • Първата част от Вашето приключение е релаксираща и вдъхновяваща, а след това адреналинът Ви се вдига с уникално морско приключение и превключване на високи скорости, което завършва с полет с парашут за булката над морето - парасейлинг. 

Като шаферка е Ваша работа да организирате моминско парти, което булката няма да забрави.. или пък няма да си спомня изобщо.

Ето и някои съвети към Вас:

Съберете отбора

Първата стъпка към моминското парти е да разберете кой точно ще присъства. Очевидно е, че моминското парти е задължително, но дали булката има близки роднини и приятелки, които би искала да включи? Тя може да има приятелки от работа, университета и т.н., които Вие не познавате, затова я помолете да Ви даде списък с желаните гости. Капацитетът на лодката е ограничен, така че все пак ще трябва да обмислите и това. 

Съобразете облеклото си

Моминските партита трябва да са забавни, дори ако това означава да носите тениска в ярък цвят с щамповано сирене например. Ако мислите да направите свои собствени, вземете под внимание любимия филм, книга или ТВ шоу на булката. Ако се базирате на тези неща, със сигурност ще се получи много по – сантиментално. 

Игри и дейности

Нито едно моминско парти не е пълно без забавни игри, декор и тънки шеги. На булката ще й хареса със сигурност, ако измислите игри, свързани с нея. Това може да е например „Колко добре познавате булката?“. Пригответе различни интересни неща и им се смейте на воля, докато сте в открито море. 
Ако булката е фен на екстремните спортове, може да й приготвите нещичко вдигащо адреналина

Напитки

Барът на яхтата е зареден, така че няма място за притеснения. Ако имате специфични нужди разбира се, може да се погрижим и за тях. За финал лодката се отправя към някой от страхотните барове и дискотеки в к.к. Златни пясъци или се връща на пристанището в Балчик, за да завърши моминското парти на някой от Beach баровете в Балчик.

Плажни дюшеци

Не забравяйте да се снабдите с готини надуваеми плажни дюшеци, вече ги има във всякакви краски и форми – чаши, бутилки от шампанско, фламингота и много други. 

Проверете дали сте сложили в багажа големите усмивки, камерата за подводно заснемане и банският гласящ: Ако се изгубя, ме върнете при моите приятелки“. И смело напред!


 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..