Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Тюленово - плаж, легенди, пещери

Търсене в блога

Тюленово – червени брегове и невероятни подводни пещери

Природата на Тюленово в помислила за всички: За тези, които търсят силни усещания – подводно гмуркане или скално катерене, за търсещите спокойствие и романтика – вълнуващи изгреви и тихи местенца край брега на морето, за любителите на природата – богата флора и фауна, чист въздух и кристално чиста морска вода!

Легенди за Тюленово

Според легендите през 30-те години на миналия век румънската кралица Мария, получила като подарък двойка тюлени. Първоначално те живеели в специално заградена за целта територия на бреговете на Балчик, но след това те са адаптирали и създали поколения, обитавайки подводните пещери на Тюленово. Според местните хора тюлените все още обитават скалите на север и на юг от Тюленово. А излежавайки се на брега на скалите на Тюленово вероятно ще срещнете погледи с множество скачащи делфини.

Крайбрежието на Тюленово

Веднъж посетили крайбрежието на Тюленово никога няма да го забравите! Няма да забравите обагрените в червено цветове на бреговете и величествените стръмни скали, спускащи се поне 20-30 метра надолу в морето!

Тюленово е подходящи за онези, които обичат природата и силните усещание, но не и за онези от Вас, които търсят лукс и комфорт на плажа. Мястото не е подходящо за онези, които предпочитат да се излежават на пясъка – тук пясък няма, но има красиви и незабравими брегове и впечатляващо морско дъно!

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..