Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Мини-групова екскурзия „До началото и края на света“ с личен екскурзовод - Тюленово, Шабла, Дуранкулак /за минимум 3-ма и максимум 12 души/

Мини-групова екскурзия „До началото и края на света“ с личен екскурзовод - Тюленово, Шабла, Дуранкулак /за минимум 3-ма и максимум 12 души/
Мини-групова екскурзия „До началото и края на света“ с личен екскурзовод - Тюленово, Шабла, Дуранкулак /за минимум 3-ма и максимум 12 души/
SOLD OUT
50,00 лв.
Код: Halfday tour Shabla-Durankulak
Наличност : Налична
Вид туризъм Опознавателен
Дестинация Балчик
Повод Екскурзия
Участници Един човек, Двойки, Група
Сезон Лято
Продължителност Еднодневно

ПОДАРИ или ДОБАВИ ИЗЖИВЯВАНЕ

Подарък за:

Подарък от:

Пожелание:

 

Интересни забележителности и незабравими моменти по Северното Черноморие  с екскурзия “До началото и края на света”, организирана  специално за Вас!

Искате ли да стигнете до началото и края на света - там където свършва сушата и започва безкрайността на морето? То тогава тази екскурзия е точно за Вас! Освен че ще стигнете до най-източната точка на България - фарът на Шабла, ще можете да разгледате чудните скали на Тюленово и археологическия резерват Дуранкулак, известен като Българската троя. Екскурзията е подходяща и за любителите на орнитоложкия туризъм, за които е предвидено посещение на Зеления образователен център в гр. Шабла, предоставящ уникална възможност за наблюдение на редки видове птици в региона. Помислили сме и за онези от Вас, които обичат да се разхлаждат с бира през горещите летни месеци - в края на екскурзията Ви очаква неповторимо бирено парти в бар Бараката, гр. Шабла.

Екскурзия "До началото и края на света" ще Ви донесе много емоции и незабравими моменти сред богатствата на Северното Черноморие!

Маршрут: Балчик-Тюленово-Фарът на Шабла-Дуранкулак-Шабла-Балчик

Полудневната екскурзия включва посещение на следните забележителности и атракциони:

Тюленово– разходка из прекрасния бряг на Тюленово и възможност за снимки на прочутата скална арка. Тук ще се насладите на обагрени в червено брегове и величествени скали.

Зелен образователен център – разглеждане на експозиция с част от находките в региона, наблюдение в реално време на влажните зони в Дуранкулашкото,  Шабленското езеро и Шабленската тузла посредством камери, запознаване с биоразнообразието в региона.

Фарът на Шабла – посещение и снимки на фона на най-стария фар на българското Черноморие и най-старият автентичен действащ фар на Балканите, с най-високата кула, която се издига на 32 метра височина. Нос Шабла е най-източната географска точка на България, а легендите гласят, че за да стигнете до края на света, трябва да стигнете до фара на Шабла – там където свършва сушата и започва безкрайността на морето.

Разходка по екопътека Дуранкулашко езеро - запознаване с природните характеристики на защитена местност “Дуранкулашко езеро” (възможност за наблюдение на птици, предоставяне на бинокли срещу допълнително заплащане).

Разглеждане на Археологически комплекс „Големият остров Дуранкулак“: Археологическият комплекс е известен като най-големият в света праисторически некропол, най-старата каменна архитектура и единственият на Балканите елинистически храм на Великата богиня-майка Кибела.

Бирено парти в бар „Бараката“ – след толкова много природа и история, е време за релакс и забавление с бирено парти в бар „Бараката“ – гр. Шабла. Тук ще можете да дегустирате различни видове българска и чуждестранна бира.

  • Екскурзията се провежда в малки групи – между 3-ма и 12 души;
  • Начален час  на екскурзията: 15:00 часа от гр. Балчик (комплекс Marina City);
  • Тръгване от Кранево – 14:30 часа. За други хотелски комплекси и населени места в района на Балчик и Каварна: след предварителна резервация и уточняване на мястото и часа на тръгване;
  • Тръгване в 15:20 часа от гр. Каварна (автогара - гр. Каварна);
  • За други населени места: след предварителна уговорка.

Условия на офертата за екскурзия “До началото и края на света”:

  • Офертата е валидна за 1 човек за полудневна екскурзия "До началото и края на света" за сезон 2019 г. 
  • Екскурзията се провежда в периода 01.06.2019-30.09.2019 г.   при записване на минимум 3-ма и 12 души за една и съща дата;
  • Офертата изисква предварителна резервация на телефон: 0885/945559 или e-mail: office@experience.bg
  • Екскурзията се провежда при група от минимум 3-ма човека;
  • В цената е включен транспорт с лицензиран микробус и входни такси за всички туристически обекти, включени в програмата на екскурзията.

При въпроси, проблеми и надяваме се положителни отзиви: 

  0885/945559    office@experience.bg

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..