Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Яхтен туризъм от пристанище Балчик

Търсене в блога
от Experience.bg | Публикувано в Дестинацията Шабла-Каварна-Балчик, Lifestyle, Морска кухня |
1 коментара. | 7416 прегледа на този пост

Яхтеното пристанище в Балчик е едно от най-подходящите места за яхтен туризъм по българското Черноморие. Това е едно от най-автентичните морски пристанища в България, защото тук животът никога не спира. Разположено сред красивите къщи и хотели на Балчик, пристанището сякаш се слива с град и с неговия живот. Яхтеното пристанище в Балчик дава възможност за акостиране на 60 яхти и работи денонощно. Атмосферата на пристанището в Балчик наистина е неповторима - ресторанти, кафенета и хубава музика съпътстват пристигането и отплаването на луксозните яхти и моторни лодки. Организацията на работата на пристанището в Балчик е на толкова високо ниво, че няма да усетите „пропусквателния режим“ за корабите, които често ограничават туристите, разглеждащи останалите пристанища в България. Можете да снимате или да поговорите с някой от местните рибари или случайно акостирал капитан, можете да се насладите на уникалната италианска кухня в ресторант El Simpatico, намиращ се непосредствоно до самото пристанище. А вечер докато отпивате вкусно италианско бяло вино, шампанско или Prosecco на брега на морете, можете да наблюдавате впечатляващи гледки на появяващите се в тъмнината корабни светлини, които постепенно стават все по-ярки и по-ярки. А защо не, и да се насладите на един романтичен нощен круиз – до Албена, Златни пясъци, Кранево или пък Каликара и уникалните голф-игрища около Балчик. Яхтеният туризъм в Балчик е един от най-силно развитите по Северното Черноморие. На пристанището в Балчик се предлагат разнообразни морски пътешествия с яхти и моторни лодки по Северното и Южното Черноморие – по ваше желание. Яхтените круизи често се съчетават с организиране на пикници, къпане в морето, риболов или голф-игри. В близост до Балчишкия залив се намират най-красивите голф-игрища в България – Thracian Cliffs Golf & Beach Resort и Black Sea Rama. За голф-игрище Thracian Cliffs Гари Плейър, една от най-големите легенди в голфа, казва „никъде по света няма да намерите голф игрище като това." А Black Sea Rama Гари Плейър определя като специално игрище – „трябва да го видиш, за да повярваш”. 
Дори и да не сте почитатели на голфа Ви препоръчваме по време на престоя си в Балчик, да посетите голф-игрищата около Балчик и да се насладите на невероятните гледки. Най-добрият начин да направите това е по море, защото откъм морето голф-игрищата и прекрасните бели скали на Балчик и Калиакра наистина изглеждат неповторимо. 
Ако сте решили по време на лятната си почивка да посетите един от най-красивите черноморски градове в България-Балчик, наречен още Белият град, не пропускайте да усетите прекрасната атмосфера на яхтеното пристанище в града. Освен много възможности за релакс и забавления, Балчик предлага и уникални места за настаняване. Можете да наемете луксозен апартамент на изгодна цена до самото пристанище, където ще почувствате истинската прелест на Балчишкото крайбрежие и да се потопите в уникалната атмосфера на яхтения туризъм. Звучи добре, нали?! Но за да бъде вашето изживяване в Балчик наистина неповторимо, не пропускайте да се повозите на някоя от прекрасните яхти, акостирали на пристанището в Балчик. Вечерна разходка или дневен яхтен круиз – изборът за морско пътешествие е изцяло Ваш. Пожелаваме Ви неповторимо лято 2017 г.! 

 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..