Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Подарете изкуство! - Картината "Два слона" на Дари Савова

Подарете изкуство! - Картината "Два слона" на Дари Савова
Подарете изкуство! - Картината "Два слона" на Дари Савова
SOLD OUT
300,00 лв.
Код: Картината "Два слона" на Дари Савова
Наличност : Налична
Повод Подарък, Рожден ден, Развлечение, Ергенско парти, Тимбилдинг, Моминско парти, Хайлайф
Участници Един човек, Двойки, Група
Сезон Целогодишни

ПОДАРИ или ДОБАВИ ИЗЖИВЯВАНЕ

Подарък за:

Подарък от:

Пожелание:

 

За ценители на изкуството. Картината “Два слона” на Дари Савова е част от поредицата картини, изобразяващи животни –динамични и експресивни композиции, с интензивен, чувствен и ярък колорит, където формите се моделират чрез извънредното богатство на линии, петна, майсторски съотнесени между изобразените обекти и принадлежащия им фон. Характерно за картината “Два слона” е, че въздействието на творбата оптически сякаш идва в посоката отвътре – навън, от изобразената динамична структура или от картината към зрителя. Картината "Два слона” на Дари Савова е изпълнена със силно емоционално съдържание – тя кара наблюдаващият да чувства, да преживява, да размишлява. Не знаем накъде са се запътили героите от картината “Два слона”, но усещаме, че пътят им е осеян с преживявания и споделени емоции, също както нашият собствен житейски път.

 

За авторката:

Авторката Дари Савова е необикновен художник, който със своето творчество провокира, предизвиква и вдъхновява. Срещите с нея и нейните творби са едно вълнуващо пътуване, което разтърсва, променя и преобразява...

Дарина Савова е млад артист, посветен на изобразителното изкуство от повече от 15 години. Завършила е живопис в департамента по изящни изкуства на Нов Български университет през 2009 г. За формирането й като творец най-много допринася нейната любима преподавателка по живопис – Ива Владимирова. Творческото й развитие преминава през участия в редица национални и международни пленери и форуми за изобразително изкуство. Излагала е свои творби в родния си град Черноморец и в арт пространства в София. През своя творчески път Дарина Савова е организирала множество уъркшопове в сферата на изобразителното изкуство и артистични ателиета за приложни изкуства. В ежедневието си Дарина не пести време и усилия да посвещава хора от различни възрасти и с различни занимания в тайнствата и магията на изобразителното изкуство. 

 Условия на офертата:

  • Посочената цена е за картината “Два слона” на Дари Савова – акрил 45/55
  • Офертата е валидна за периода: 15.09.2019г.
  • В цената не е включена доставка, тя се заплаща допълнително: 5 лв. до адрес;
  • За офертата важат и всички общи условия на платформата experience.bg

При въпроси, проблеми и надяваме се положителни отзиви: 

  0885/945559    office@experience.bg

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..