Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Защо пътуването Ви превръща в страхотен човек

Търсене в блога

Ние сме много по – добри хора в края на едно пътуване, отколкото в началото. И нека това не звучи самонадеяно или егоцентрично, но освен добри, ние ставаме по – готини и отворени към света. Превръщаме се в типът човек, към когото хората се стремят и искат да са наоколо. 

Как и защо пътуването Ви прави по – добри личности?

  1. Ставате по – социални – или се учите да плувате или се давите. Ако не се научите да общувате с нови хора, то ще се озовавате винаги сами. Трябва да съумеете да се сближавате с непознати и да не се притеснявате да разговаряте с тях. ​
  2. Подобрявате комуникационните си умения. Подтиквани да общувате с непознати, Вие ставате по – добри във воденето на разговори. След известно време обичайните въпроси Ви стават скучни. Не Ви интересува откъде е човекът срещу Вас, къде се е запътил или отколко време пътува. От подобни въпроси не може да извлечете нищо за личността. След безбройните срещи с непознати ще съумеете така да повеждате разговора, че да узнавате повече истински и стойностни неща за човека отсреща. 
  3. По – уверени. Пътували сте по света. Може би сте изкачили Еверест. Или сте се гмуркали в Големия бариерен риф. Запознали сте се с красиво момиче/момче във Франция, бродили сте из непознати градове и сте преборили страховете си от височини. Накратко направили сте невероятни неща. След като дотук сте постигнали толкова много, Вие ще се чувствате много по - уверени в способността си да постигате всичко, което Ви идва наум. 
  4. Ще се адаптирате по - лесно. Вече сте се сравяли с изпуснати полети, бавни автобуси, погрешни завои, закъснения, лоша улична храна и още много други. След време, Вие се учите да приспособявате своите планове към променящата се среда. Това не Ви влудява, нито ядосва, просто променяте това, което правите и продължавате напред. 

  1. По – приключенски настроени. Когато повярвате в своите възможности и осъзнаете колко необятни възможности имате, Вие започвате да правите всичко. Какъв е смисъла на живота, ако не да излизаме от зоната си на комфорт?  
  2. Ще бъдете по – уравновесени и спокойни. Всички тези дребни несполуки по пътя и грешки, Ви учат да не се ядосвате напразно. Сега просто се движите по течението, защото пътуването Ви е научило, че накрая всичко се подрежда и няма нужда от излишен стрес. 
  3. Ще бъдете по – секси. Стресът води до преждевременно остаряване. Релаксиращите и безгрижни дни в пътуване, ще Ви направят по – уверени и сияещи, следователно ще остарявате по – невидимо. Ще бъдете сексапилни и млади по – дълго. Освен ако не сте Джорд Клуни, който определено изглежда по – добре с годините. 

  1. Ще бъдете по – умни и отворени към света. Освен ако не се настаните в хотел с All inclusive и денонощно не заливате умът си с охладени спиртни напитки разбира се. Пътешествията ще Ви научат все по нещо за света около Вас. Ще опознавате нови хора, култури, история, както и тайнствени факти за места, за които някои хора могат само да мечтаят. Накратко ще придобиете по – добра представа за това как работят нещата и за поведението на хората на различните места. Това е нещо, което не може да бъде научено от книгите, може да се придобие единствено от уличния опит.
  2. Ще бъдете по – малко материални. По време на пътуване, Вие осъзнавате от колко малко неща се нуждаете всъщност. Давате си сметка колко ненужни вещи продават в съвремените магазини, и колко по – щастлив живот Ви очаква, ако стоите настрана от тях. Прибирайки се у дома, ще осъзнаете от какво наистина имате нужда и от какво не. Както се казва – това, което притежавате, всъщност притежава Вас. 
  3. По – щастливи. Пътуването наистина Ви учи да бъдете щастлив човек. Ще виждате света като по – добро и светло място. Как може да не водите по – щастлив живот след всички положителни изживявания.  


Сетете се за всички известни и успешни хора по света. Колко от гореизброените качества питежават те? Много. Защо ли? Защото да си забавен, социален, щастлив, уверен и умен са все качества, които правят хората успешни в живота. 

Пътешествията влияят положително върху хората. Когато научите повече за света и хората в него, когато опитвате нови неща и преминавате своите граници, Вие неимоверно ставате по – широкоскроен и добър човек. 

След като се убедихте колко много ползи може да извлечете от едно пътуване, няма причина да не започнете да планирате следващото си пътешествие още сега. Без значение дали това ще бъде околосветско пътешествие или кратка почивка в България.  

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..