Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Как да организирате запомнящо се Моминско или Ергенско парти

Търсене в блога

Чудите се как да организирате най-невероятното Моминско или Ергенско парти!?

Как да изненадате булката или младоженеца!?

Много въпроси сигурно Ви се въртят из главата, но без отговор. Е, ние ще Ви помогнем с някои много интересни идеи за едно запомнящо се парти – моминско или ергенско. Колкото са различни, толкова си и приличат тези събития. Една от значителните разлики е, че едното е само от жени, а другото от мъже. Да…но не винаги. Нали знаете, че кумата или кумът, може да си намислят някаква изненада, с участието на противоположния пол на Вашето парти. Да, но това е отживелица и все по-рядко се предпочитат тези изненади.

Моминското или ергенско парти се е превърнало като традиция, която се практикува точно преди сватбеният ден. Ако не сте имали такова парти преди сватбата си, все едно кумата или кумът не са си свършили задълженията като хората. По принцип, цялостната организация за това събитие е отговорност, именно на тези души. Те неимоверно пазят партито в тайна от бъдещата булка или младоженец. Заемат се с всичко, което е нужно, за да се получи едно страхотно и незабравимо Моминско или Ергенско парти.

Гледали сте филма „Последният ергенски запой“, нали!? Е, всички си мислят, че партито може би ще протече по същият начин. Но разликата от телевизора и в действителност е огромна. Поканените….най-добре си знаят как да се забавляват и да си направят едно незабравимо парти, както подобава. Всичко, което се изисква е страхотно настроение и чифт удобни обувки, за да не спират да танцуват.

Може би вече сте били на такъв вид събитие и знаете как процедират нещата. Някои избират да бъдат първо на ресторант, а след това да пренесат партито на някой бар. Други пък, предпочитат директно емоциите да бъдат пренесени в бара. Танци, питиета и много настроение – какво друго е нужно, за едно парти. А, да…украса! Тя е от голямо значение за цялостната атмосфера на едно Моминско или Ергенско парти. Закачливи аксесоари, страхотни аранжировки и изпипани до последния детайл малки нещица, които биха зарадвали бъдещите булка и младоженец. Ето и някои задължителни аксесоари, които са нужни за едно съвършено празненство:

 • За Моминско парти:
 • Еднакви гривни за всички присъстващи, например: „Отборът на булката“ или подобни;
 • Було – Задължително булката трябва да се отличава от всички останали;
 • Ленти с различни надписи, като: „Най-готината булка“, “Палавата кума“ или „Свободната приятелка“ и т.н
 • Чаши за шампанско, украсени по тематичен начин или нарисувани с дамски силуети;
 • Тематична за партито торта;
 • Еднакви облекла, но булката в бяло (пожелание на гостите);
 • Закачливи подаръци, които ще разчупят обстановката ха-ха.

При Моминското парти, момичетата държат много на това, как ще изглежда украсата. Те държат на точността и красотата. Все пак са жени ха-ха. За тях е от голямо значение всички детайли, както и аксесоари да са забележими и впечатляващи. Високи токчета, красиви рокли, хубава музика и много настроение – това е предостатъчно за дамите, за да си изкарат страхотен купон.

 • За Ергенско парти:
 • Еднакви тениски със закачливи надписи или снимки (това по-често се среща при Ергенски партита);
 • Парти аксесоари;
 • Различни интересни предизвикателства, които включват интересни игри и занимания.

При Ергенските партита, не се набляга толкова на аранжировката и украсата, колкото на изживяванията, които ще се случат повреме на събитието. Какво им е нужно на мъжете – хубава музика, отлежало уиски и пура в ръка, за да се почувстват специални. Танци до зори, както се казва…като за последно.

Уточнихме, кои са най-важните аксесоари и детайли, за визията на едно Моминско или Ергенско парти. Е, нека да размишляваме и върху това, къде да се проведе едно такова събитие, за един щур и още по-незабравим купон. Всички знаем обичайните предложения: ресторант, бар, дискотека…та дори и вкъщи.

А, знаете ли за най-новото предложение, което все повече набира популярност – Парти в открити води. Да, точно така сред красотите на Черно море, оставяйки се в ръцете на морските вълни. Естествено с опитен капитан. Това е най-новата мода сред такъв вид събитие. Моминско или Ергенско парти на яхта – звучи страхотно, нали!? Слънчеви лъчи, морски бриз, красиви морски пейзажи – това ще бъде едно незабравимо парти. Танци, музика и чаша шампанско за дамите, а за мъжете за разхлаждане по една хубава бира.

Морският бриз и слънчевите лъчи предразполагат дамите и господата, за да изживеят едно незабравимо парти. Северното Черноморие ще Ви приветства с голямо удоволствие, за вашето Моминско или Ергенско парти. Красотите, с които разполага тази част от нашето Черноморие, наистина впечатлява всички посетители. Това не е просто разходка с моторна лодка, а истинско морско приключение – заслужава си! Кътчетата, които дамите и господата ще видят повреме на тяхното Моминско или Ергенско парти ще бъдат неизменна част от това изживяване. Магнетични морски пейзажи, музика, страхотно настроение, много емоции – какво повече е нужно на бъдещата булка или младоженец, за да имат незабравими спомени от своето предсватбено парти.

Е, вече трябва да сме Ви дали отговор на всички въпроси, които са свързани с цялостната организация за едно перфектно Моминско или Ергенско парти. И все пак…най-важното е да се отдадете на момента, като за последно!

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..