Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Black Sea Rama Golf & Villas - изяществото на Северното Черноморие

Търсене в блога

Голф, изящество, красота и още нещо…

Луксът е неизменна част от това вълнуващо и прекрасно място. 

Поиграйте голф и едновременно с това се насладете на морските пейзажи.

Кой не е чувал за известния комплекс Black Sea Rama. Много хора предпочитат да се оставят в ръцете на любезните гостоприемни домакини и да им се доверят изцяло, предпочитайки ги за тяхната почивка.

Black Sea Rama е първият български курорт с професионално голф игрище, разполагащ с 18 дупки, с прекрасен изглед към Северното ни Черноморие. Намира се в близост до красивия град Балчик на цели 7км, разполагащ с голф игрище от световен ранг. Може би не сте запознати, но това е първият завършен и реализиран проект на известния голфър Гари Плеър, който го проектира и изцяло финишира.

Тук климатичните и метеорологични условия позволяват продължителността на сезона да бъде повече, отколкото посетителите могат да си представят. Времето изцяло е на страната на практикуващите голф, който да бъде осъществен дори през месец октомври, където на повечето места, лятото си отива, а слънчевите лъчи се скриват под появилите се облаци.

Това е едно прекрасно място за отдих, съчетавайки комфорт и лукс от висока класа. Комплексът разполага и предлага луксозни квартири с прекрасен изглед към морето. В близост се намира широка плажна ивица, с чиста морска вода и кристален пясък. За тези, които искат да избягат от шума, плажното кътче разполага с малки скалисти заливи, с невероятна гледка.

Комплексът разполага и със свой собствен минерален извор, който е основен източник за захранване на СПА центъра. Като заговорихме за него, нека да отделим и време за тези, които обичат релакса и предпочитат масажите. В това прекрасно кътче, има място за всеки, който предпочита повече почивките. Любителите на козметичните процедури, имат и възможността да се възползват от кални бани в известният балнеолечебен център – Тузлата в град Балчик. Нека не забравяме, че Black Sea Rama удовлетворява желанията на своите посетители.

За всекиго по нещо…както се казва. Комплексът предлага и широка гама от спортни и други различни забавления за своите гости, като например: тенис, лов, риболов, гмуркане, конна езда и др. А, тези, които искат да изпитат висок адреналин или просто да се насладят на впечатляващи морски гледки, могат да се понесат върху водите на Черно море, чрез моторна луксозна яхта. Това приключение може да се осъществи в най-близкия район, който е Балчик. Историческото пристанище на града е началната точка на това изживяване.

Не сме забравили да обърнем внимание и на по-романтичните от Вас. Тук на това прекрасно място с магнетични морски пейзажи, се реализира и най-вълнуващия миг за всички, които се обичат. Black Sea Rama, осъществява цялата организация за един незабравим сватбен миг. Като започнете от аранжировката, та стигнете до музикалното оформление. Мястото е много предпочитано за този вид мероприятие и става все по-популярно сред двойките.

Това е Блек Сий Рама – съвкупност от лукс, комфорт, качество и много атрактивни и различни предложения. Голфът е главният фактор за известността на комплекса, но нека не пренебрегваме и ефективността от останалите мероприятия, които се осъществяват, именно там.

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..