Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Бижуто на Северното Черноморие – Калиакрия Ризорт

Търсене в блога

Изящество и лукс, съчетани в едно

Неописуеми пейзажи и невероятни изживявания, това Ви очаква в Калиакрия ​Ризорт

Все още не сте посещавали Калиакрия Ризорт? Фантастичен комплекс, удовлетворяващ изискванията на всички свои посетители. Умелото съчетание между лукс и изящество допринасят за максимален комфорт. Не се колебайте, а непременно посетете това архитектурно изящество, намиращо се в Северното ни Черноморие, само на няколко километра от град Балчик, в китното село Топола. Калиакрия е малък рай с впечатляващи гледки, просторни апартаменти и превъзходна кухня. Несъмнено, това място е предпочитано от всички и не само заради прекрасните морски гладки, а и заради всички останали интересни занимания, с които разполага комплексът. Те са разнообразни и са за всички от малки до големи. Конната езда е едно от тези впечатляващи занимания, защото е обвързана с незабравими моменти и емоции. Да, може да Ви се струва първоначално странно, но ездата сред красивата природа намираща се в комплекса и морските гледки се съчетават отлично. Благородните животни, като конете са главни герои, които ще допринесат за невероятното изживяване. С конната езда имате възможността да създадете своите незабравими летни мигове. Басейните, баровете, невероятните вкусни изкушения и конната езда – какво повече би искал човек.

Калиакрия Ризорт се намира в близост до едни от най-популярните обекти на Северното Черноморие. Като: Голф комплексите – Lighthouse, Black Sea Rama, Thracian Cliffs, които са едни от най-известните голф игрища в Европа; „Белият град Балчик“, където се намира красивият Дворец на царица Мария и известната Ботаническа градина; Нос Калиакра – известен със своята история и легенда; Залив Болата – който е един от най-известните заливи в света и много други. Дори и едноседмична почивка няма да Ви стигне да обиколите тези красоти. Всяка от тези невероятни дестинации има своята история и легенда. А, за красотите и фантастичните пейзажи няма да коментираме, защото описано с думи, няма да бъде разбрано. Красивите гледки трябва да бъдат видени, та това са едни от най-зашеметяващите на Северното Черноморие. 

Ресторантите в комплекса са различни – от балканска до интернационална кухня. Можете да поглезите своите сетива с невероятно вкусната кухня на един от най-известните ресторанти  в комплекса – „El Balcon del Mundo“. Гледките от терасата на ресторанта буквално може да спрат дъха Ви. Звучи страхотно нали..!? Фантастични пейзажи съчетани с вкусни изкушения, това не е за пропускане. Поглеждайки надолу от балкона се виждат и красотите на известния голф комплекс – Тракийски скали. A, знаете ли, че именно този ресторант е предпочела да посетити Брижит Макрон – съпругата на френския президент Еманюел Макрон, при посещението си в България. Накъдето и да се обърнете, навсякъде ще видите само невероятни гледки. Погледът Ви ще улавя и запаметява неописуеми пейзажи.

Калиакрия е подходяща и за организирането на различни събития. Можете да се оставите в ръцете на опитните организатори и да проведете Вашето корпоративно събитие, тиймбилдинг или пресконференция и др. Несъмнено комплексът би мотивирало и събудило креативността на Вашите служители, ако проведете Вашето събитие точно там.

Нека да добавим и малко доза романтика и любов. Да, любов! Невероятните морски пейзажи излъчват точно това. Калиакрия ще бъде неотлъчно до Вас в най-важният ден в живота Ви. Оставете притесненията и напрегнатите мисли настрана. Калиакрия ще направи и невъзможното, да удовлетвори всички Ваши очаквания за този така важен за вас ден. Не се и съмнявайте, че всичко ще бъде на най-високо ниво, изпипано до най-малкият детайл.

Е, все още ли се чудите, къде да организирате Вашата почивка. Калиакрия Ризорт е като бижу – луксозно и изящно. Самият комплекс ще Ви накара да забравите за забързаното си ежедневие и ще поискате отдихът Ви в Калиакрия , никога да не свършва.

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..