Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

За предстоящите летни поводи за празник

Търсене в блога

Лятото носи със себе си много усмивки и щастливи моменти. Все искаме да сме навън - сред природа, чист въздух и по възможност близо до морето. Ако Ви предстои хубав повод или просто искате да разнообразите лятната си ваканция, е имаме приятно предложение за Вас.

Празник на яхта - екзотично пътуване под бели платна, изпълнено с лек порив на вятъра и успокояващо полюшване на вълните. Предимствата на честването на рожден ден, юбилей, сватба, корпоративно парти, моминско или ергенско парти на яхта са очевидни: Може да се отпуснете в свободна и спокойна атмосфера, наслаждавайки се на околните пейзажи; Ще бъдете заобиколени само от хората, които сте поканили; Празникът Ви няма да бъде нарушен от съседната шумна компания; На яхтата можете да организирате тематично парти, да поръчате красива украса с цветя, балони и др. 

Единственото ограничение тук може да е единствено бюджетът и броя на гостите. Необичайното място ще изненада всички, освен това ще придаде на всяко събитие яркост и свежест. А романтиката, която съпътства разходката с яхта в лъчите на залязващото слънце, няма да остави равнодушен никой. 

Има много възможности за събития на яхтата: например, можете да организирате парти за костюми в пиратски стил - тази опция е подходяща за компания, състояща се от възрастни и деца. Като цяло, всичко зависи от вашето въображение и финансови възможности.Плаването с яхта не е къмпинг, така че не трябва да носите голям куфар с вас, забравете за него. Малката раница е по-подходяща. Във водата вятърът увеличава усещането за студ, така че тук е препоръчително да си носите топли дрехи. Също така е добра идея да вземете с вас водоустойчиво облекло, което е особено необходимо за начинаещи.

Не е необходимо да прекарвате цялото си време на борда на яхта. Много кораби имат възможност да акустират край брега за разходка из парковете, посещение на ресторанти и други местенца. Необходимо е да се изяснят предварително всички детайли и да се помисли за маршрута.Опитният капитан ще направи пътуването приятно, ще спре яхтата в местата за къпане, няма да пречи на празника, а само ще насочи кораба в правилната посока. Освен това при желание от ваша страна, можете да вземете участие в управлението на яхтата. 

Корпоративно парти/ тиймбилдинг на яхта

Да и отново да! Такова събитие ще предостави отлична възможност служителите да общуат помежду си в близка атмосфера, да се опознаят по – добре и да да се постигне единство. 

Ергенско/ моминско парти на яхта

Да се повеселят от душа е задължително условие преди младоженците да встъпят в законен съюз. Разходката с яхта ще помогне това да се случи. Музика, състезаиня, къпане във водата, а наоколо само синя повърхност. Този воден рай ще остави огромен брой ярки впечатления. 

Детски празник на яхта

Не трябва да предполагате, че яхтите са единствено забавление за възрастни. Всяко дете би се зарадвало на пиратско парти например. Може наемете аниматор – пират или Вие да се престорите на такъв, за да осигурите на морските разбойници забавна програма. 

Вашият бюджет няма да пострада и ще празнувате както сте мечтали, а празникът ще се окаже дори по – евтин, отколкото в ресторант. Просто може да се замислите да приготвите храната и организирате забавленията си сами. 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..