experience.bg-5-900x600[1]

Добре дошли в Кранево! Семеен хотел Жаки** ще Ви посрещне с радост и ще направи така, че да се почувствате като удома си и да станете част от голямото семейство от фенове на хотел Жаки!

Условия за настанвяване

Хотелът предлага на своите гости модерна база, която се състои от 11 стаи и 3 апартамента – 46 места. Всички стаи са уютно обзаведени и разполагат със собствен санитарен възел, TV, интернет, минибар, климатик, тераса и изглед.

Апартаментите се състоят от две стаи и са обзаведени с кухнески мини бокс и кът за хранене, ел. котлон и вана. Разположен в тихата част на Кранево, хотелът е само на 10-15 минути от морето и 5 минути от центъра за всички, които искат пълноценно да използват своята почивка.

Допълнителни екстри

За ваше удобство ще можете да използвате страхотен бар-басейн, джакузи, детски басейн и ресторант.

И най-голямият подарък, който ще Ви направи хотел „Жаки“ е гостоприемството и отзивчивостта на любезните домакини! Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да се обърнете към тях и те ще Ви предложат най-доброто решение!

https://experience.bg/social/wp-content/uploads/2015/05/experience.bg-5-900x6001.jpghttps://experience.bg/social/wp-content/uploads/2015/05/experience.bg-5-900x6001-150x150.jpgСилвия АтанасоваХотели
Добре дошли в Кранево! Семеен хотел Жаки** ще Ви посрещне с радост и ще направи така, че да се почувствате като удома си и да станете част от голямото семейство от фенове на хотел Жаки! Условия за настанвяване Хотелът предлага на своите гости модерна база, която се състои от 11 стаи...