Хотел – ресторант “НАВИ”, Шабла се намира само на 150м от безкрайните пясъчни плажове пред къмпинг “Добруджа” край Шабла, в близост до двете езера природни резервати – Шабленска Тузла и Шабленско езеро.

Хотелската част не е голяма – само 23 стаи, разположени в напълно реновираната през 2011 г. част. Стаите са обзаведени с вкус, като всяка от тях разполага със собствен санитарен възел и телевизор с кабелна.

В съседство с хотелската част ще намерите и просторния ресторант и малък бар всеки от които е с открита тераса. Привлекателна за туристите с деца е и голямата оградена градина на хотела, която предлага простор за техните игри.

Шабла (www.shabla.be) е може би единствената община на брега на Черно море, която остана незасегната от строителния бум и запази уникалната красота на дивата природа.

Плажовете в община Шабла са около 22 % от всички плажове по Българското крайбрежие, като специално тези около къмпинга се отличават с финия си пясък и мекото плавно дъно на морето.

Освен с пясъчните плажове мястото е привлекателно и с близостта си до любимото на риболовците Шабленско езеро и Шабленската тузла, известна с лечебната си кал. Само на няколко километра от хотела е и най-стария морски фар у нас на нос Шабла, на юг от който започват скалистите брегове на Тюленово и камен Бряг.

https://experience.bg/social/wp-content/uploads/2015/05/navi-hotel-pano11.jpghttps://experience.bg/social/wp-content/uploads/2015/05/navi-hotel-pano11-150x150.jpgdanailddХотели
Хотел – ресторант “НАВИ”, Шабла се намира само на 150м от безкрайните пясъчни плажове пред къмпинг “Добруджа” край Шабла, в близост до двете езера природни резервати – Шабленска Тузла и Шабленско езеро. Хотелската част не е голяма – само 23 стаи, разположени в напълно реновираната през 2011 г. част. Стаите...