lake-placid-cyclingУчаствайте в инициативата Велоеволюция на едноименната неправителствена организация! Сдружението „Велоеволюция“ събира ентусиазирани хора, каращи велосипед или имащи такова желание, и предоставя платформа за развиване на идеи, прилагането им и колективна работа по подобряване на велосипедните условия и култура в града. Всички дават доброволно знанията си и уменията си, но също така получават възможност да бъдат част от бързите промени в съвременнот ни общество!

Тази година, за трети пореден път инциативата ще бъде проведена през  месец май под надслов „До работа с колело“.  Основната идея на инициативата е споделянето на изминатите с велосипед километри, като участието може да бъде индивидуално, отборно и градско. Така че се надяваме и трите общини от любимата ни туристическа дестинация Шабла-Каварна-Балчик да вземат активно участие в надпреварата!

От 1 до 30 май могат да се регистрират и съровновават всички запалени, начинаещи, възрастни и подрастващи велосипедисти! Така че опитайте и Вие! Ще се радваме да споделите с нас изминатите километри!

Организаторите уточняват, че за вело-километри до работа се смята всяко каране до работно място, училище, пазаруване, разходка, среща с приятели и всяко друго място или занимание достъпно с велосипед.

https://experience.bg/social/wp-content/uploads/2015/05/lake-placid-cycling-1024x498.jpghttps://experience.bg/social/wp-content/uploads/2015/05/lake-placid-cycling-150x150.jpgСилвия АтанасоваАтракции
Участвайте в инициативата Велоеволюция на едноименната неправителствена организация! Сдружението 'Велоеволюция' събира ентусиазирани хора, каращи велосипед или имащи такова желание, и предоставя платформа за развиване на идеи, прилагането им и колективна работа по подобряване на велосипедните условия и култура в града. Всички дават доброволно знанията си и уменията си, но също...