Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

6 хитринки за рожден ден на яхта

Търсене в блога

Рожденният Ви ден е денят, в който не трябва да се лишавате от нищо. Ако сте уморени от шума и суетата на града, но не знаете къде и как да отпразнувате с близките си хора без странични натрапници, тогава най – добрият начин е парти на яхта. Освен, че можете да посвирите на китара, да си организирате забавни състезания, да хващате рибка, ще може също и да потанцувате на своето парти. Всичко зависи от Вашите предпочитания, подарете си това изживяване.

Единственото ограничение тук може да е единствено бюджетът и броя на гостите. Необичайното място ще изненада всички, освен това ще придаде на всяко събитие яркост и свежест. А романтиката, която съпътства разходката с яхта в лъчите на залязващото слънце, няма да остави равнодушен никой. 

Ако пък се чудите как да изненадате близък за Вас човек, е парти на яхта по Северното Черноморие със сигурност е чудесен подарък. Приятели, храна и танци - тези три компонента + яхта са гаранция за паметно празненство. 

Не е необходимо да прекарвате цялото си време на борда на яхта. Много кораби имат възможност да акустират край брега за разходка из парковете, посещение на ресторанти и други местенца. Необходимо е да се изяснят предварително всички детайли и да се помисли за маршрута.

Споделено преживяване. Оставете организационните дейности на екипа на Experience Bulgaria и заедно с вашите близки и приятели се насладете на този ден. Китният Балчик и неговото пристанище предлагат чудни морски разходки като подарък за Вас или ваш близък човек. 

Спестявате от украса. Едно от нещата, за които не трябва да се притеснявате със сигурност, е декорът. Вашета естествена обкръжаваща среда е достатъчна, за да повдигне настроението. Просто се насладете на необятната синева – море и небе – любимото синьо.

Единственото, за което може да помислите на борда са парти светлинки или популярните винтидж фенери. Ще осигурят допълнителна светлина и ще направят партито екстравагантно. Подберете тематични парти джаджи. Очила, полинезийски гирлянди от цветя, пиратски принадлежности или каквото прецените. 

Направете си книга, в която всеки да впише послание, а защо ролята на такава да изиграе някое гребло например. Това е уникален поглед към живота ни, спомените и хората, които са край нас – нещо като капсула на времето. 

Не на последно място, не забравяйте, че не е нужно да превръщате това изживяване в мега събитие. Може просто да вземете любимият човек и да си подарите цял ден във водата – чудесен начин да покажете колко Ви е грижа и приятно да сте заедно. 


 

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..