Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

Великден на яхта? Къде най – добре може да се случи това?

Търсене в блога

Започнете пролетния сезон с красиво великденско плаване. В края на Април времето вече е достатъчно топло, а и няма да имате нужда да ползвате отпуск от работа. Вдъхновете се от нашите неустоими съвети. 

3 съвета за това как да прекарате незабравим Великден на лодка 

Подготвили сме три насочващи съвета, за да успеете да се насладите на своето яхтинг преживяване. Тази година оствавете великденския заек и боядисването на яйца настрана, и се отправете към морето за едно красиво приключение. Сезонът още не е започнал, така че можете да се възползвате от добрите оферти.

 Състезания и регати

Десетки спортни и забавни регати се провеждат на различни места по Великден. Може да се присъедините към състезанията или просто да се насладите на състезателните умения на другите. Панорамните разходки с лодки са също изживяване, което не е за пропускане. 

Честване на традиционен Великден. 

Ако искате да комбинирате традиция и изживяване на круиз или яхта, определено отидете в Италия. Тя е известна с пищните си тържества за празника. Италианците се отправят към църкви и площади, където чрез оживени шествия, те почитат най – важният момент от Християнският календар. 

Посетете някой местен ресторант за да опитате местните великденски деликатеси. Не пропускайте и някоя местна пекарна, в която да опитате традиционен италиански сладкиш. Но имайте предвид, че Великден е седмица по – рано, тъй като те ползват Григорианският календар. 

В България и Гърция отбелязването на Великден е сходно. Боядисваме яйца в червено в чест на Христовата кръв. А природата и на двете държави Ви пленява от величествени планини и дива, буйна природа от една страна и живописни градчета от друга. 

В очакване на лятото

Зимата Ви е дошла до гуша и очаквате безкрайните летни дни с нетърпение? Е, може да си организирате по – дълготрайна ваканция. През Април Балеарските острови са идеални за търсещите приключения. Средиземноморската пролет е в разгара си, всичко е разцъфтяло, чуден аромат изпълва въздуха и мястото се оживява.
Гарантираме, че ще се върнете презаредени и позитивно настроени. Средната температура на въздуха и водата достига 20 ° C към края на Април. Знаете ли, че там слънцето свети 300 дни в годината?

Където и да се насочите, дано се насладите на своето плаване и да започнете сезон 2019 с голяма усмивка. Определено изживяването ще си струва

Намери хотел на територията

Booking.com

Напишете коментар

Вашето име:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..