Връзка с нас: office@experience.bg +359 000 000 000
Last Minute Attractions Packets In the water Regional guide

ПОСЕЩЕНИЕ НА АУДИО-ВИЗУАЛЕН ЦЕНТЪР ОНГЪЛА

ПОСЕЩЕНИЕ НА АУДИО-ВИЗУАЛЕН ЦЕНТЪР ОНГЪЛА
ПОСЕЩЕНИЕ НА АУДИО-ВИЗУАЛЕН ЦЕНТЪР ОНГЪЛА
SOLD OUT
6,00 лв.
Код: audi-visual-center-ongal
Наличност : Налична
Вид туризъм Опознавателен
Дестинация Българево
Повод Развлечение
Участници Един човек, Двойки, Група
Сезон Целогодишни
Продължителност Еднодневно

ПОДАРИ или ДОБАВИ ИЗЖИВЯВАНЕ

Подарък за:

Подарък от:

Пожелание:

 

Опознайте вълнуващата история на България с аудио-визуален център “Онгъла”

В туристически център "Онгъла" ще изживеете историята на България в звук и картина. Аудио-визуалният център предлага вълнуващ и неповторим разказ на 7 езика за историята на българските земи от преди 7 500 години. Центърът пресъздава дървеното укрепление "Онгъл", което кан Аспарух изградил, преминавайки на юг от р. Дунав, за да приобщи тези земи към българската държава. Териториите на българската държава са едни от най-оспорваните в цял свят, с много древна и вълнуваща история.

Туристически център "Онгъла" е единственият по рода си аудио-визуален център в България, където посетителите без екскурзовод, водени от звук и картина, преминават от зала в зала, за да разберат повече за периодите на възход и спад в историята на българската земя и държава. По време на вълнуващото изживяване ще получите отговор на важни и любопитни въпроси като: Колко древни са най-известните цивилизации? Коя е най-дрвената цивилизация, кога и къде е открита? Коя година е сега по старото летоброене? Кога и къде е бил библейският потоп? Кога и от кои земи идват българите? Колко народи пишат на българската азбука? Защо на царете не се полага брак по любов? и много  други. Освен това ще можете да видите образци на защитни облекла и оръжия на траките и древните българи. С тях можете да си направите безплатни снимки и видео. В аудио-визуален център "Онгъла" е изградена реплика на останки от параклис с информация за първия канонизиран български светец - кан Тервен и небесните покровители на Европа и България. 

Туристически информационен център Experience Bulgaria препоръчва на всички, посетили Северното Черноморие, задължително да се отбият до с. Българево, в близост до Калиакра, и да посетят аудио-визуален център "Онгъла". Там ви очаква незабравимо изживяване, което ще ви накара да се гордеете, че сте българи. Посещението на атракциона е подходящо, както за възрастни, така и за деца от всички възрастови групи. 

Офертата включва:

  • Посещение на всички 9 зали на аудио-визуален център "Онгъла", по време на което ще направите 40-минутна разходка назад в древното минало на българските земи в звук, картина и светлина.
  • Разходка и разглеждане на стари предмети, защитни облекла и оръжия на траките и древните българи.
  • Възможност да си направите снимки и видео - напълно безплатно.
  • Гаранция за най-ниска цена.
  • Офертата изисква предварителна резервация за уточняване на ден и час на посещението на тел. 0888/406186; 0887/402715 или e-mail: office@experience.bg
  • ***Поради високата натовареност на аудио-визуален център "Онгъла" по време на летния сезон, моля свържете се с нас минимум 3 дни преди посещението. 
  • Офертата се осигурява от фирма „Валсим“ ООД.

При въпроси, проблеми и надяваме се положителни отзиви: 

  0885/945559    office@experience.bg

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
Всички права запазени за ЕНСИ Консулт ЕООД. Разработено от Ai Technology Ltd. SEO оптимизация от Ai Technology Ltd..